~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Niestety nowe miejsca pracy tak cenne w obecnej sytuacji uciekły.
Osoby które doprowadziły do tej sytuacji są ślepe i uważają za inteligentne - jednak logiczne argumenty odbijały sie od nich jak od ściany.
Mam nadzieje że więcej nie będą się wypowiadali w imieniu mieszkańców - BO NIE MAJĄ TAKIEGO PRAWA!!!
~~Burobrązowy Hebe napisał(a):~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Niestety nowe miejsca pracy tak cenne w obecnej sytuacji uciekły.
Osoby które doprowadziły do tej sytuacji są ślepe i uważają za inteligentne - jednak logiczne argumenty odbijały sie od nich jak od ściany.
Mam nadzieje że więcej nie będą się wypowiadali w imieniu mieszkańców - BO NIE MAJĄ TAKIEGO PRAWA!!!
Miejsc pracy w Wykrotach od wielu lat nie brakuje. Wręcz przeciwnie - trzeba było ściągać ludzi z Ukrainy, bo nie było chętnych do pracy.
W imieniu swoim i mojej rodziny dziękuję wszystkim osobom, które poświęcając
swój wolny czas, walczyły o to, aby byliśmy bezpieczni.
~~Bury Świerk napisał(a):~~Kruczoczarna Aralia napisał(a): Jak zapewnił nas burmistrz Prusic przyszła fabryka spełnia wszystkie wymagania Greenpeace i nie jest groźna dla środowiska naturalnego.
Bujda na resorach. Zakład zagrożony wysokim ryzykiem awarii przemysłowej. Cud że to coś nie powstało w Wykrotach.
To załatwcie taką kasę z innego źródła Wykociaki. Teraz nie buduje się niebezpiecznych zakładów. Wymogi bezpieczeństwa są tak wysokie że bardziej prawdopodobne jest że samolot pierdyknie w centrum Wykrot. Ale to proponuję Wykrociakom walczyć o wolną przestrzeń powietrzną nad swoimi chałupinami.