~~Rudożółta Brzoza napisał(a): Horus, a co mnie jakaś głupia baba z pis z fakiem obchodzi? Jestem zwykłym człowiekiem, nie umoczonym w politykę i widzę hipokryzję obecnej opozycji. Zapomniałeś już jak nas dymali? Najpierw komuchy a potem ich spadkobiercy pookrągłostołowi? Litości.
Ps. Chyba że jesteś jednym z nich, to nie ma tematu i nie odpisuj wtedy nawet, bo dyskusja będzie bezcelowa.
zdjęcie baby z fakiem byyło tylko odpowiedzią na to że dzisiaj protestującym babkom zarzuca się wulgaryzmy zapominając właśnie o takich gęstach lichockiej ,słowach pawłowicz czy odzywkach gosiewskiej ...
tylko to miałem na myśli
powiedz mi czy dzisiaj gdyby te kobiety protestowały krzycząc ''prosimy '' czy ''błagamy'' ktoś by je zauważył?
jestem pewien że nie...
dlaczego wulgaryzmów protestujących wcześniej górników czy niedawno rolników tak szeroko nie komentowano ?
nie jestem za stosowaniem zwrotów wulgarnych ale kiedy inne sposoby nie skutkują język się wyostrza...jest lepiej słyszalny...
co do opozycji...
przechodziłem niejedną ,niejedną obserwowałem ...
żadna nie była prawdziwą opozycją ...;)
jak myślisz?...dlaczego już lata wstecz pisałem o zdelegalizowaniu ''politycznego betonu''?
od lewa do prawa...;)
jest mi o tym pisać tym bardziej łatwo bo jednego dnia nie spędziłem w przynależności do jakiejkolwiek partii....
jak każdy mam swoje poglądy ale poglądy i poparcie to nie to samo co podpisanie ''lojalki partyjnej''
mnie trochę razi obecnie jedno... w protest kobiet wpleciono po raz kolejny politykę ...
ponownie niepotrzebnie...
polityka to ''szambo'' ...
wszelkie protesty w które ''wsprzęga '' się zwykłą politykę zawsze upadają...
oby ten nie ...;)