Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecki Strajk Kobiet odpowiada
211
skorn
10 listopada 2020r. o 18:16
Skoro zakazuje się manifestacji, to nie ma wyjątków.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudożółta Brzoza niezalogowany
10 listopada 2020r. o 18:19
Horus, a co mnie jakaś głupia baba z pis z fakiem obchodzi? Jestem zwykłym człowiekiem, nie umoczonym w politykę i widzę hipokryzję obecnej opozycji. Zapomniałeś już jak nas dymali? Najpierw komuchy a potem ich spadkobiercy pookrągłostołowi? Litości.
Ps. Chyba że jesteś jednym z nich, to nie ma tematu i nie odpisuj wtedy nawet, bo dyskusja będzie bezcelowa.
~~Brązowawożółty Wawrzynek niezalogowany
10 listopada 2020r. o 18:20
11-tego też
~~Ciemnofioletowy Winobluszcz niezalogowany
10 listopada 2020r. o 18:22
~Celestynowa Runianka napisał(a): Już się lewakom wszystko pomieszało. :) Pod listem podpisało się w większości mężczyźni tak samo jak bolesławieckim spędem dyrygują faceci w tym potomek postkomunisty, którym ten list pachnie na kilometr. Jaja :)

Od Sasa do dachowego przydu...p...asa ,
Lewico-komuną jedzie ,
Janusz T. - jak Troll
Komuch Sas ,
I jego Zbynio przydu...p.as

~Lawendowoniebieski Orlik niezalogowany
10 listopada 2020r. o 19:32
A oddać 500+

A oddać 300+

Parę tysiączków już się nazbierało.
~~Białawoszary Kasztanowiec niezalogowany
10 listopada 2020r. o 19:35
zapomniał wół jak cielęciem był , wstyd mi za to towarzystwo wzajemnej adporacji i brawo młodzi bardzo dobrze robicie
~Dyniowa Naparstnica niezalogowany
10 listopada 2020r. o 19:51
Ludzie z Solidarności przynajmniej podpisali się w przeciwieństwie do Pań Strajkujących
22258
#Horus nieaktywny
10 listopada 2020r. o 20:08
~~Rudożółta Brzoza napisał(a): Horus, a co mnie jakaś głupia baba z pis z fakiem obchodzi? Jestem zwykłym człowiekiem, nie umoczonym w politykę i widzę hipokryzję obecnej opozycji. Zapomniałeś już jak nas dymali? Najpierw komuchy a potem ich spadkobiercy pookrągłostołowi? Litości.
Ps. Chyba że jesteś jednym z nich, to nie ma tematu i nie odpisuj wtedy nawet, bo dyskusja będzie bezcelowa.

zdjęcie baby z fakiem byyło tylko odpowiedzią na to że dzisiaj protestującym babkom zarzuca się wulgaryzmy zapominając właśnie o takich gęstach lichockiej ,słowach pawłowicz czy odzywkach gosiewskiej ...
tylko to miałem na myśli

powiedz mi czy dzisiaj gdyby te kobiety protestowały krzycząc ''prosimy '' czy ''błagamy'' ktoś by je zauważył?
jestem pewien że nie...
dlaczego wulgaryzmów protestujących wcześniej górników czy niedawno rolników tak szeroko nie komentowano ?

nie jestem za stosowaniem zwrotów wulgarnych ale kiedy inne sposoby nie skutkują język się wyostrza...jest lepiej słyszalny...

co do opozycji...
przechodziłem niejedną ,niejedną obserwowałem ...
żadna nie była prawdziwą opozycją ...;)

jak myślisz?...dlaczego już lata wstecz pisałem o zdelegalizowaniu ''politycznego betonu''?
od lewa do prawa...;)

jest mi o tym pisać tym bardziej łatwo bo jednego dnia nie spędziłem w przynależności do jakiejkolwiek partii....
jak każdy mam swoje poglądy ale poglądy i poparcie to nie to samo co podpisanie ''lojalki partyjnej''

mnie trochę razi obecnie jedno... w protest kobiet wpleciono po raz kolejny politykę ...
ponownie niepotrzebnie...

polityka to ''szambo'' ...

wszelkie protesty w które ''wsprzęga '' się zwykłą politykę zawsze upadają...
oby ten nie ...;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!