Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecki Strajk Kobiet odpowiada
~Liliowobiała Dynia niezalogowany
10 listopada 2020r. o 21:14
Gonić jaskiniowców na Białoruś.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonopomarańczowa Aukuba niezalogowany
10 listopada 2020r. o 21:21
~Brązowawa Sosna napisał(a): A dwa ostatnio was było coś około 100 osób na 38000 mieszkańców miasta. W tym większość poniżej 20 roku zycia. To jakieś promile naszego miasta na dodatek bez zgromadzonego doświadczenia życiowego. Sorry ale tak to wygląda, czyli bez rewolucji.

Jeżeli jest tak jak piszesz to po co oświadczenie tzw antykomunistów. Kogo się boją?
Frustracja i propaganda ich dobija.
22258
#Horus nieaktywny
10 listopada 2020r. o 21:24
pod tym numerem wszyscy zatrzymani podczas protestów otrzymają pomoc prawną ...

722 196 139

:)
~Liliowobiała Dynia niezalogowany
10 listopada 2020r. o 21:28
Zatrzymujący dzwonią do Przykurcza?
22258
#Horus nieaktywny
10 listopada 2020r. o 21:29
nie dotyczy ''pseudonarodowców'' :]
~~Żółtopomarańczowa Gipsówka niezalogowany
10 listopada 2020r. o 21:32
~Liliowobiała Dynia napisał(a): Gonić jaskiniowców na Białoruś.

Idol nawiedzonych Karol.W chronił pedofilie w kosciele.. A wyscie zrobili go aniołem.
22539
#drab nieaktywny
10 listopada 2020r. o 21:42
Szanowne panie. Nie interesuje się waszym strajkiem i nie obchodzi mnie to, co robicie. Uważam, że skoro jest demokracja, to każdy ma prawo wygłaszać na ulicy co chce, o ile nie obraża tym innych. Mam tylko jedną prośbę! Róbcie to proszę w rynku lub na parkingu starostwa! Nie blokujcie mi mojego powrotu z pracy do domu, na zakupy i nie skandujcie wulgarnych haseł na całe gardło, bo moje dzieci to słyszą. Nie róbcie ze mnie zakładnika swoich protestów! Wy macie prawo do protestów, ale nie macie prawa uprzykrzać przez to innym życie!
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
10 listopada 2020r. o 21:44
Horus napisał(a): nie dotyczy ''pseudonarodowców'' :]

pewnie że nie dotyczy , bo to telefon tęczowej papugi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.