~~Liliowy Kroplik napisał(a): Zacznij od siebie "Miss" z tą hipokryzją, bo przechodzisz sam siebie. Nie da się czytać tych idiotyzmów, które wypisujesz.
No toś się szarpnął koleś z psychoanalizą :D. Znajdź może jakieś inne nie znane Ci słowa i przyp...ol jeszcze raz " szacownemu " Miss :D
Mam pewność , że nic nie zrozumiałeś ze słów Miss , tym bardziej , że to Kobieta , jak sama nazwa wskazuje , broniąca oficjalnie swoich przekonań i uczuć .
Daleko mi do Kościoła , ale co raz bardziej zaczyna mnie irytować bezczelność i chamstwo w wydaniu ANONIMÓW .
Miss to Kobieta bucu , tylko moim loginem się nie sugeruj " BYSTRZAKU " :D
ps . Miss nie podrywam Cię , ale chętnie piwo postawię w realu , trzeba w coś wierzyć , a Tyś Corpus delicti. Wychodzi mi na to , że Ci co otarli się o prawdziwą wiarę we własnym sumieniu , pomimo wątpliwości , bardziej są wartościowi , niż anonimowi pieniacze.
ps dwa . Szacowny Ateisto Przemo , przyjmij proszę wyrazy szacunku ze względu na formę w jakiej wyrażasz Swój ateizm. Troglodyci szukający sensacji do pięt Ci nie dorastają :)
Mówił cham i prostak optujący za kulturą słowa , pomimo tego , że kiedy trzeba powiedzieć qurwa mać , to trzeba i tyle :)
ps trzy . Kroplik , a może imieniem i nazwiskiem troglodyto ? Bo Miss nie ma oporów :)
Podobnie jak Przemo , choć Obie Istoty są na krańcach światopoglądu :)
No przedstaw się Kroplik :) Ja jestem Piotr Różański , miło mi ... będzie o ile jaja w kalesonach znajdziesz ...
Amen :)