Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Szarawozielony Niecierpek niezalogowany
5 marca 2023r. o 11:07
~~Popielata Maciejka napisał(a): Komuchy aktualnie siedzą w kołchozie i mają się wyśmienicie . Cimoszewicz i Miller . POzdrawiają Farezeusza .

Juz niedługo tępy ...ze będziesz pod nogą banderowcow. Albo będziesz spier z własnego kraju. Ty squrwysynie

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
5 marca 2023r. o 11:18
słuchacie Dziambora?....jeśli nie to żałujcie...
~~Szarawozielony Niecierpek niezalogowany
5 marca 2023r. o 11:24
Falco111 napisał(a): słuchacie Dziambora?....jeśli nie to żałujcie...

Wolę dziambora niż krec a ny pis I po od 30 lat

Zastosowana autokorekta

22744
Falco111 nieaktywny
5 marca 2023r. o 11:46
słusznie...
Emilia ''nie nie słyszałam'' jest jak zwykle poddenerwowaną kłamczuszką ...;D
jak pięknie od sprawy Błaszczaka przeszła do warszawskich śmieci...;D
one są ważniejsze niż to że Dworczyk jest zagrożeniem dla Polski...

Dopisane 05.03.2023r. o godz. 11:39:

Emi o trybunale ...tak ,tak...niedługo przed takimi staniecie ...;D

Dopisane 05.03.2023r. o godz. 11:46:

szkoda że już koniec...
jak ja lubię jak w prostych słowach Leszczyna ''zaorała '' Emi mówiąc jest wprost-pani kłamie...;D

tak ,tak piSSdzielce...możecie nawet milion ''konkursów'' ogłaszać tylko skąd na nie kasiora jak KPO nadal martwe ...

swoim wiadomo...dodrukujecie ...;D
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
5 marca 2023r. o 11:58
Kłamstwem się brzydzę ;)
5 marca 2023r. o 11:59
I dlatego nigdy gdy mam zamknięte usta, nie kłamię :)
5 marca 2023r. o 12:08
I szczerze wierzę, że nasze sądy ostatecznie orzekną, że nigdy nie powiedziałem
"fur Deutschland"
~~Szukam pomocy niezalogowany
5 marca 2023r. o 12:23
Liderka Ogólnopolskiego Strajku Kobiet Marta Lempart w rozmowie z „Wysokimi Obcasami” – dodatkiem do „Gazety Wyborczej” przyznała, że jest „skończona” zarówno pod względem finansowym, jak i zawodowym.

Marta Lempart żaliła się, że czuje się wszystkim zmęczona tak bardzo, że nie jest nawet w stanie odbierać telefonów. Słynąca z agresji działaczka przyznała, że musi poddać się terapii. – Wieczne: wiem, że nie masz siły/jest weekend/jest późno, ale… Czyli – wiem, ale kompletnie mnie to nie obchodzi – przekonywała.

– Towarzyszące mi nieustannie oznaczanie mnie w dziesiątkach postów i komentarzy to nie tylko bezmyślność czy nieżyczliwość, ale też celowa agresja ubrana w etos wspólnej walki, która przecież toczy się cały czas. Taki paragraf 22: ktoś mnie oznacza w komentarzu i pyta, czy widziałam, co się wydarzyło. Jak powiem, że widziałam, no ale nie reaguję i nie idę z kawalerią, to znaczy, że jestem do dupy. A jak nie widziałam, to też jestem do dupy, bo nie wiem, co się dzieje. Nie mam szans być w porządku

– mówiła.

– Straciłam wszystko, finansowo i zawodowo. Dotychczasową pracę i firmę. Teoretycznie na własne życzenie. Jestem w fatalnej sytuacji finansowej. Mieszkam grzecznościowo u kogoś, kto jest poza Polską – i oczywiście jestem wdzięczna, bo to też pokazuje, ile mam szczęścia. Zarabiam teraz 20 proc. tego, co pięć lat temu. Oszczędności już dawno nie mam. Mam na przeżycie, ale nie stać mnie na wynajęcie mieszkania w Warszawie po stawce rynkowej lub, zamiennie, na to, żeby spłacać swój własny kredyt mieszkaniowy za mieszkanie we Wrocławiu, nawet po jego wynajęciu. (…) Przecież my od darczyńców dostajemy pieniądze na ruch, a pracujemy wszyscy na tych samych warunkach, w fundacji OSK krajowy zespół koordynacyjny zarabia grubo poniżej średniej krajowej

– żaliła się
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.