Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~donek niezalogowany
5 marca 2023r. o 15:32
A waloryzację dostałem owszem ale ja dawałem sto razy więcej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotożółta Lewizja niezalogowany
5 marca 2023r. o 15:57
Czemu pisowcy wierzyliście w plandemie a teraz wierzycie ze to ruskie mordują na Ukrainie? Mieszkańcy okolicznych miast wprost mówią że to ukraińskie wojska azow ich napadają i mordują. Czemu nie chcecie przyjąć tego do wiadomości?
~~Idi na xuj Iwan niezalogowany
5 marca 2023r. o 16:10
~~Złotożółta Lewizja napisał(a): Czemu pisowcy wierzyliście w plandemie a teraz wierzycie ze to ruskie mordują na Ukrainie? Mieszkańcy okolicznych miast wprost mówią że to ukraińskie wojska azow ich napadają i mordują. Czemu nie chcecie przyjąć tego do wiadomości?

Ty śmierdzący kacapski xuju ,paszoł won.
22744
Falco111 nieaktywny
5 marca 2023r. o 16:15
Daniło ...sfolguj ...
jesteś w Polsce a nie u siebie ....;D
~~informacje z Czech niezalogowany
5 marca 2023r. o 16:19
Naprawdę nie chcę tego w Pilznie!” Tak kilka dni temu powiedział burmistrz zachodnioczeskiej metropolii Roman Zarzycký. „Nie chcemy tutaj żadnych „sztuczek”, zróbcie to w Kijowie” – wyrzucali sobie pilzneńczycy. Takie burzliwe emocje wywołała mocno prowokacyjna impreza Bandery, faszystowska impreza pilzneńskiej społeczności ukraińskiej, o której już informowaliśmy . Czeska policja nadal prowadzi śledztwo, ale nie wygląda na to, aby impreza miała się jeszcze zakończyć. Operatorzy dyskoteki Aréna w Pilznie postanowili ubrać ją, przynajmniej z zewnątrz, w inny „płaszcz”.
Zważywszy na przeszłość Stepana Bandery i jego zwolenników, organizowanie Partii Bandery jest wyjątkowo niestosowne i znacznie pogarsza reputację społeczności ukraińskiej w Czechach, mieście Pilzno, a także gotowość obywateli Republiki Czeskiej do udziału w dostawach wojskowych i późniejszej odbudowie Ukrainy. Stepan Bandera symbolizuje najgorsze ze skrajnego nacjonalizmu, antysemityzmu i rasizmu. Banderowcy zamordowali dziesiątki tysięcy Polaków, Żydów i niestety Czechów mieszkających na Wołyniu na Ukrainie.
https://www.plzen.cz/vime-prvni-fasisticky-dychanek-ukrajincu-v-plzni-bandera-party-uz-zmenil-nazev
22744
Falco111 nieaktywny
5 marca 2023r. o 16:32
no popatrz...
a tutaj nawet na forum znajdują się tacy co tego zbrodniarza niedługo zaczną bronić bo w tej chwili TYLKO powątpiewają w to czy można go nazwać zbrodniarzem bo jakiś czas ''siedział'' ....;D
w tym dziwnym ,naszym kraju dojdzie jeszcze do tego że podniosą się głosy by go okrzyknąć i tutaj ''bohatyrem'' ;D
~~Oberżynowa Czeremcha niezalogowany
5 marca 2023r. o 17:06
Falco111 napisał(a): no popatrz...
a tutaj nawet na forum znajdują się tacy co tego zbrodniarza niedługo zaczną bronić bo w tej chwili TYLKO powątpiewają w to czy można go nazwać zbrodniarzem bo jakiś czas ''siedział'' ....;D
w tym dziwnym ,naszym kraju dojdzie jeszcze do tego że podniosą się głosy by go okrzyknąć i tutaj ''bohatyrem'' ;D

Nigdy nie byłem zwolennikiem Bandery , ale zawsze byłem przeciwnikiem kacapów.
~~Srebrzystobiała Wiśnia niezalogowany
5 marca 2023r. o 17:16
Kaczyński jak był mały to porwali go kosmici ,po powrocie na Ziemię okazało się ,że jest połowicznie wykastrowany ,dlatego nie ma żony tylko kota.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza