Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~donek niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 7:43
Lemingi piszcie piszcie bo mogę wam zabrać głos.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 7:53
Rosjanie powiększyli swoją flotę na Morzu Czarnym do 15 jednostek - poinformowało w środę Dowództwo Operacyjne "Południe". Wśród okrętów jest sześć jednostek przenoszących rakiety, w tym dwie łodzie podwodne.

Ukraińskie Dowództwo Operacyjne "Południe" podało w komunikacie, że decyzja Rosji o rozmieszczeniu kolejnych okrętów na Morzu Czarnym może zwiastować zmasowany atak rakietowy.

"Na tle działań lotnictwa nieprzyjaciela na kierunku południowo-wschodnim zwiększenie zgrupowania marynarki wojennej na Morzu Czarnym do 15 jednostek, w tym aż sześciu przenoszących rakiety, z czego dwa to okręty podwodne, może świadczyć o wyjątkowo dużym zagrożeniu uderzenia rakietowego" - napisano w oświadczeniu.

Podkreślono, że choć prawdopodobne jest, iż nie wszystkie okręty są wyposażone w rakiety, "to sygnały alarmu ostrzegawczego należy traktować odpowiedzialnie i szybko reagować". Ukraińskie dowództwo wskazało, że przy maksymalnym wyposażeniu Rosja może dysponować na Morzu Czarnym 40 rakietami Kalibr.''

no to teraz nadszedł czas by Ukraina zażądała przekazania im przez ''yankee'' Nimitza...;D
~~dziadu kaput niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 7:55
~~donek napisał(a): Lemingi piszcie piszcie bo mogę wam zabrać głos.

Gosciuwa z ciebie donek ., rano a ty już na nogach .Dziad jeszcze śpi ,tak gdzieś koło południa oszczanego przebiorą i postawia mniej więcej do pionu. Paliwo mu się w zasadzie już skończyło , na oparach jedzie.
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 7:57
''płaszczak'' przyniesie mu kaputki a Dżulia śniadanko ...

''cysorz to ma klawe życie'' ;D
~~donek niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 8:04
Piszcie piszcie Lemingi jak tu taki niby zablokowany on pisze bo wie że mogę mu zabrać głos jak przestanie pisać.
~~Veronajmv niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 8:07
Life
~~Don pietro niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 9:40
~~donek napisał(a): Lemingi piszcie piszcie bo mogę wam zabrać głos.

kreujesz się na arcykapłana, teraz przed wyborami ??
~~donek niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 9:57
Lasy mi wycięli, to tego co chciał zabierać 14 i 15 emeryturę musiałem po prawej ręce czyli mojej lewej, POsadzić.:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza