Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Hiszpański poszukiwacz bursztynu niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 18:39
Pajęczyna Bielana. Jego ludzie robią kariery w państwowych spółkach i płacą na partię https://wiadomosci.wp.pl/pajeczyna-bielana-jego-ludzie-robia-kariery-w-panstwowych-spolkach-i-placa-na-partie-6883837512809408a

Bielan zostanie zawinięty w kajdanach ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białawoszara Czubatka niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 18:43

~~16okruJ niezalogowany
11 godz. 5 min. temu
Dzień dobry.
Czy wiadomo co ze stanem zdrowia Kaczyńskiego, bo nie mogłem spać z niepokoju?
Obudziłem się w środku nocy, spocony i przerażony, że być może on tam ostatnie tchnienie mógł wydać.
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
10 godz. 59 min. temu
spokojnie ...kościelne dzwony jeszcze nie biją więc ...;D
5 kwietnia 2023r. o 19:12
Do Szczecina wraca nadzieja na rozwój stoczni - zapowiadał ponad trzy lata temu ówczesny wicepremier Mateusz Morawiecki. 23 czerwca 2017 roku odbyła się uroczystość położenia stępki pod budowę promu, a Morawiecki zapowiadał nie tylko odbudowę przemysłu stoczniowego, ale i to, że w 2020 roku powstanie pierwszy, ponad 200-metrowy prom pasażersko-samochodowy, który trafi do narodowego armatora.

Trzy lata i co dalej?
Obietnice się nie spełniły. Co więcej - praktycznie nie zbliżyliśmy się do celu. Parę tygodni temu okazało się wręcz, że potrzebne są kolejne analizy. - Realizacja tej inwestycji w żaden sposób nie jest zahamowana - zastrzegł jednak na antenie TVN24 minister gospodarki morskiej i żeglugi śródlądowej Marek Gróbarczyk.

no i co piSSdzielce?
jest ten prom w końcu czy go ni ma...
ile kasy poszło na tą stępkę , ile ważyła po tym jak odkupił ją jakiś punk złomu i ile wam się z niej zwróciło ? ;D
pieprzeni kłamcy ,oszuści i złodzieje...;D

~~nikifor niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 19:16
~~ZABLOKOWANY napisał(a): ile wam się z niej zwróciło ?

Tyle że akurat starczyło na twoją 13-tkę.
5 kwietnia 2023r. o 19:29
~~nikifor napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): ile wam się z niej zwróciło ?

Tyle że akurat starczyło na twoją 13-tkę.

a to super...
no to teraz czekam na 14-kę ...a wiesz dlaczego?
bo tyle będzie kosztował złom z polskiego ''lodołamacza'' Puma...
po odliczeniu kosztów za taśmę klejącą którą go pozlepiano powinno wystarczyć...;D
~~Horus niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 20:44
Mam dwie rolki szarego papieru toaletowego bo mnie stać, co teraz zrobicie biedaki?
~~Kawowa Pernecja niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 20:52
https://wolnemedia.net/mieszkancy-boleslawca-boja-sie-amerykanskich-zolnierzy/
~~Zbanowany niezalogowany
5 kwietnia 2023r. o 20:52
~~Horus napisał(a): Mam dwie rolki szarego papieru toaletowego bo mnie stać, co teraz zrobicie biedaki?

Wymienię na biały bo szukam szarego i nigdzie nie widziałem, idziesz na to?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy