~~Horus napisał(a):
''Rzeczpospolita
Sąd Najwyższy: Ryszard Czarnecki ma przeprosić Różę Thun za "szmalcowników"
Autor: Mateusz Adamski • 3 godz. temu
Sąd Najwyższy orzekł, że europoseł PiS Ryszard Czarnecki musi przeprosić europosłankę Różę Thun za wypowiedź o szmalcownikach.''
Zapraszamy do wpłacania na uregulowanie kary i pomoc dla Rysia ''pysia'' uczestników spotkania kiedy to ''bydyń'' nawiedził nasz grajdołek...;D
to tylko 30 tysi....;D
~~Eee napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
''Rzeczpospolita
Sąd Najwyższy orzekł, że europoseł PiS Ryszard Czarnecki musi przeprosić europosłankę Różę Thun za wypowiedź o szmalcownikach.''
Zapraszamy do wpłacania na uregulowanie kary i pomoc dla Rysia ''pysia'' uczestników spotkania kiedy to ''bydyń'' nawiedził nasz grajdołek...;D
to tylko 30 tysi....;D
Uważaj żebyś ty nie zapłacił za obraz~~Eee napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
''Rzeczpospolita
to tylko 30 tysi....;D
Uważaj żebyś ty nie zapłacił za obrazę Prezydenta RP.
no masz...ja piszę o ''budyniu'' a tu ktoś ma od razu na myśli ''prezydęta'' ;D
ktoś tam kiedyś napisał w szkolnym kibelku ''Andrzej dupa'' i dyro od razu przeprowadzał ''ślidztwo'' ;D
co jest w tym narodzie że napiszesz ''Anżej'' a zaraz na myśl przychodzi im na myśl jedna osoba...;D
dla wyjaśnienia ...sam Anżej powiedział kiedyś że zdaje sobie sprawę że nie jest prezydentem wszystkich Polaków i ja się z nim zgadzam w tej kwestii ...moim nie nie jest ...chociażby z tego względu że na niego nie głosowałem ...;D