Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Zielonkawobłękitna Przylaszczka niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 12:49
Nie wiem . Dostałem 1,600 zł zwrotu podatku od PIS .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 12:50
''Władimir Putin podpisał dekret, który pozwala na wydalanie mieszkańców okupowanych terytoriów Ukrainy. Dokument przewiduje deportację obywateli Ukrainy z terytoriów okupowanych przez Rosjan, jeśli stanowią oni "zagrożenie dla bezpieczeństwa", poinformowała na Twitterze Nexta.''
Tutaj jakiś czas temu nie trzeba było dekretu a Polaków chciano wysyłać na Madagaskar. Kto tego chciał?
~~taka prawda niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 13:11
~~Zielonkawobłękitna Przylaszczka napisał(a): Nie wiem . Dostałem 1,600 zł zwrotu podatku od PIS .

To najpierw cały poprzedni rok PIS tobie zabierał , aby w tym część pieniędzy oddać ?
I stąd Twoje zadowolenie ? Jpdl co za tuman.
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 13:32
~~Płowa Pęcherznica napisał(a): Jak tam podatek od zbiórek na chore biedne dzieci?

To tylko 20% .
~~taka taka niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 13:59
~~taka prawda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Przylaszczka napisał(a): Nie wiem . Dostałem 1,600 zł zwrotu podatku od PIS .

To najpierw cały poprzedni rok PIS tobie zabierał , aby w tym część pieniędzy oddać ?

Tak tak zabrał mu pół miliona te które mu Tusk dał w OFE, ale ty mondry.
~~co za tłuk niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 14:13
~~taka taka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Przylaszczka napisał(a): Nie wiem . Dostałem 1,600 zł zwrotu podatku od PIS .

Tak tak zabrał mu pół miliona te które mu Tusk dał w OFE, ale ty mondry.

Oszczany daje ze swoich , 13 , 14 a teraz urzędy skarbowe zwracają wszystkim po przynajmniej 1600zł. Zaoszczędzili to zwracają , normalnie przecie.
~~Arcy Kłamca DONALD TUSK niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 14:26
Co za tumany , PIS obniżył podatki z 17 na 12 i masz wzrot .
~~taka taka niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 14:53
Jak mu Tusk zabierał to on się cieszył że nie ma piniendzy a jak PiS zwraca z pit bo obniżył podatki to on mówi że PiS mu zabrał, ot taka filozofia buntownika bez powodu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza