~~Popielaty Sumak napisał(a): U mnie w rodzinie mówią że musimy dawać czołgi i broń banderze bo putin do nas przyjdzie. Prawda to?
~~POzytywny na maxa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Popielaty Sumak napisał(a): U mnie w rodzinie mówią że musimy dawać czołgi i broń banderze bo putin do nas przyjdzie. Prawda to?
tylko że z tą nacją nigdy nic nie wiadomo, zawsze w czołgu można odwrócić lufę i strzelić w kierunku odwrotnym do wschodniego,a swoją drogą to już powoli zaczynają Nam ,, dziękować"za wsparcie jakie od Nas dostali (afera zbożowa), i bądź tu w dzisiejszych czasach filantropem
~~jaka afera napisał(a):Ktoś napisał: ~~POzytywny na maxa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Popielaty Sumak napisał(a): U mnie w rodzinie mówią że musimy dawać czołgi i broń banderze bo putin do nas przyjdzie. Prawda to?
tylko że z tą nacją nigdy nic nie wiadomo, zawsze w czołgu można odwrócić lufę i strzelić w kierunku odwrotnym do wschodniego,a swoją drogą to już powoli zaczynają Nam ,, dziękować"za wsparcie jakie od Nas dostali (afera zbożowa), i bądź tu w dzisiejszych czasach filantropem
Jaka afera zbożowa. Czy to wina Ukrainy ?
Jak ktoś sprzedaje alkohol niskiej jakości to użytku nie zgodnego z przeznaczeniem to wina kupującego czy sprzedającego ?
~~Horus napisał(a): ani jednego ani drugiego ...
to tylko wina państwa...