~~Jurek napisał(a): Odbijasz piłeczkę bez konkretów , na wygodne odpowiadasz , nie interesują mnie
wydumane afery , interesują mnie twoje wypowiedzi bez pokrycia , napisz mi aferę PiSu z udokumentowaniem.
;D
''wydumane afery'' HAHAHAHAHA...
do każdej afery piSSowskiej podawałem FAKTY...do każdego kolejnego piSSdzielskiego ''przekrętu'' FAKTY...
tylko ty Jurek jak typowy piSSdzielski oszołom tego nie widzisz...
jedno co w tobie podziwiam -tak jak i w przypadku twojego brata- to FAKT że wy po mistrzowsku potraficie sami siebie oszukiwać i wierzyć w to co tu wypisujecie...
teraz w swojej naiwności oczekujesz bym każdą piSSdzielska aferę ''udokumentował'' ...;D
a niby jak mam to zrobić skoro piSSdzielec zbynio ''zero'' albo postępowania umarza lub ciągnie ''śledztwa'' w nieskończonośc?
napisz mi tu Jurek czy jest afera ze śledzeniem i podsłuchami telefonów Brejzy czy prokurator Wrzosek?...bo chyba już blisko dwa lata trwa ''śledztwo'' w sprawie Brejzy i jakoś nie ma nadal żadnych zarzutów...;D
a ty wręcz bezczelnie w jednym z ostatnich swoich wpisów piszesz że podyskutujemy i może ''uda ci się mnie przekonać'' ...
nie rób sobie ''jaj '' chłopie... nigdy ci się nie uda mnie ''przerobić '' na piSSlamską ''modłę'' ;D
twój piSS jest dla mnie złodziejską i oszukańczą formacją która już dawno jako formacja przestępcza i działająca na szkodę Polski i Polaków powinna zostać zdelegalizowana...
nawet teraz w swoich ostatnich agonalnych podrygach kradnie na potęgę ...ale dla ciebie i takich jak ty wszystko jest OK.
w wymiarze ogólnym wasze zachowania są i tragiczne i głupie...
wczoraj w swojej bezradności zadałeś kolejne pytanie o Zandberga...i jak zwykle na swój ''sposób'' i to zmanipulowałeś...;D
i ty mi wczoraj napisałeś o ''lawirowaniu''? ;D
ty ?...który brzydzisz się prawdą? ;D