PanM napisał(a): Jerzy , sposób polemiki jaką mi tu serwujesz ma swoją nazwę.
WHATABOTISM -- dokładne to robisz w tym poście.
Dla osób zainteresowanych poniżej prezentacja jak ten mechanizm działa . Bo mowa tu o socjotechnice prowadzenia polemik tak aby rozmówca miał cały czas poczucie winy . Oraz tak aby większość została zmanipulowana skalowaniem wydarzeń.
Dopisane 21.01.2024r. o godz. 16:03:Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Jeszcze jedno Przemek w ramach polemiki bez nienawiści…
Skomentuj wypowiedzi które są łatwo do
odtworzenia ..
Pierwsze to wypowiedź Tuska w telewizji
na zadane pytanie o powołaniu Prokuratora Generalnego
Oraz wypowiedź Bodnara w tej samej kwestii
z mojej obserwacji chyba się nie porozumieli ..?
Pełny system informacji prawnej LexLege SPRAWDŹ
Wymagania wobec kandydata na Prokuratora Generalnego
Dopisane 21.01.2024r. o godz. 16:04:Ja Ci piszę że X kradnie a Ty odpisujesz ale Y 10 lat temu kradł i kłamał.Dopisane 21.01.2024r. o godz. 16:09:A tu Jurku to samo / WHATABOTISM / w wykonaniu Kaczyńskiego nie Twoim.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał
To jest właśnie ta polemika która odwracasz
i dopasowujesz do siebie, zadałem ci dwa pytania które nie wyssałem z palca , lecz osobiście oglądałem nie w TVP , czy Republice
, lecz w Polsacie .
Sugerujesz Przemek że Polsat manipuluje ,
zaczynam mieć wątpliwości która TV
jest prawdomówna ..
******************************************************************************************************************************
Ocenę poziomu tej próby polemiki pozostawiam tym którym będzie się chciało.
Wolny kraj , swoboda wypowiedzi i swoboda oceny.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a)
Dzisiaj w Śniadaniu u Romanowskiego
Ty nawet nie wiesz kogo oglądasz i kogo słuchasz. Rymanowski a nie to co wymyślasz.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Jerzy , sposób polemiki jaką mi tu serwujesz ma swoją nazwę.
WHATABOTISM -- dokładne to robisz w tym poście.
Dla osób zainteresowanych poniżej prezentacja jak ten mechanizm działa . Bo mowa tu o socjotechnice prowadzenia polemik tak aby rozmówca miał cały czas poczucie winy . Oraz tak aby większość została zmanipulowana skalowaniem wydarzeń.
Dopisane 21.01.2024r. o godz. 16:03:Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Jeszcze jedno Przemek w ramach polemiki bez nienawiści…
Skomentuj wypowiedzi które są łatwo do
odtworzenia ..
Pierwsze to wypowiedź Tuska w telewizji
na zadane pytanie o powołaniu Prokuratora Generalnego
Oraz wypowiedź Bodnara w tej samej kwestii
z mojej obserwacji chyba się nie porozumieli ..?
Pełny system informacji prawnej LexLege SPRAWDŹ
Wymagania wobec kandydata na Prokuratora Generalnego
Dopisane 21.01.2024r. o godz. 16:04:Ja Ci piszę że X kradnie a Ty odpisujesz ale Y 10 lat temu kradł i kłamał.Dopisane 21.01.2024r. o godz. 16:09:A tu Jurku to samo / WHATABOTISM / w wykonaniu Kaczyńskiego nie Twoim.
To jest właśnie ta polemika która odwracasz
i dopasowujesz do siebie, zadałem ci dwa pytania które nie wyssałem z palca , lecz osobiście oglądałem nie w TVP , czy Republice
, lecz w Polsacie .
Sugerujesz Przemek że Polsat manipuluje ,
zaczynam mieć wątpliwości która TV
jest prawdomówna ..
Czy wiesz o ile wzrosła składka na ZUS przez ostatnie 8 lat dla samozatrudnionych ! opłaty za 1m2 pod działalność to 24 zł pomnóż to razy 400 metrów i zanieś to w zębach do Ratusza , nie pisz więcej o jakichś tam Niemcach co zbierają puszki i butelki na stadionie ,bo u nas ludzie zbierają je w przydrożnych rowach przemierzając kilkadziesiąt kilometrów dziennie żeby zarobić na chleb .