Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Sepiowa Facelia niezalogowany
25 grudnia 2024r. o 17:30
~~ napisał(a): Doznać też można krzywdy ale czy to faktycznie doznanie?

A czemu nie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitny Liliowiec niezalogowany
25 grudnia 2024r. o 17:52
czytając te wypowiedzi doznałem szoku ,ale przeżyłem
~~Burgundowa Bazylia niezalogowany
25 grudnia 2024r. o 18:01
~~ napisał(a): Nienawiść to uczucie a raczej odczucie ,zjawisko. Błogość to sfera przypisywana najczęściej seksualności. Zachwyt i szczęście nie za wiele ma wspólnego z tym co określasz doznaniem. Bo czy doznaniem jest ulec rozległym oparzeniom? A przecież tak się mówi.
Doznać też można krzywdy ale czy to faktycznie doznanie?

Wiem , wiem jesteś mądrzejszy od tych co słowniki pisali , oraz znaczenie pewnych wyrazów
Doznaniem jest również dla kochanej osoby , poniżenie , a takowe się zdarzają…..!!!
~~Jasiu niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 12:08
Okazuje się,wg. szczerbatego dziada, że Romanowski "pełni misję nad Dunajem", która jest symbolem walki z bezprawiem i ma na celu odsunięcie od władzy "reżimu Tuska".

Podobną misję pełni sędzia Szmidt na Białorusi.

Uciekinierzy, nazywajmy rzeczy po imieniu, to zdrada ojczyzny a nie misja.

Won!
~~Wybory niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 13:07
Wszystko wskazuje na to że gdy wygrywa zjednoczona prawica wybory są demokratyczne i władza praworządna. A gdy ktoś inny to władza jest nielegalna i powinna zostać oskarżona o przestępstwa i skazana na dożywocie.
Tak w programach publicystycznych wypowiadają się przedstawiciele obecnej opozycji.
Jeśli suweren wykaże się rozsądkiem i cierpliwością będą rozliczenia przestępczej działalności polityków z najwyższych półek.. Jeśli nie doczekamy w Polsce drugiego Łukaszenki a co najmniej Orbana.
~~Kasztankowa Sałata niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 14:17
wygrana ''prawicy'' to katastrofa dla tego kraju...
to katastrofa dla Polaków...

a kto się z tym nie zgodzi ten ....
(resztą poddałem automoderacji ;D )
~~Swołocz niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 17:25
Fico, morawiecki, Orban to drużyna Putina
~~Brudna pała niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 6:19
Miejsce obajtka jest w więzieniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.