~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak patriota napisał(a): A po co do Wartowic jak można jechać do Łocic i tam zobaczyć niby polskiego plantatora sprzedającego polskie ,narodowe truskawki znienawidzonym Niemcom za wstrętne ojro.
Oooo przepraszam ,podsypałem te truskawki tyloma nawozami, że jeszcze Niemcom się po nich beka. Kaczyński byłby ze mnie zadowolony , na zdrowie im to nie poszło.
~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak patriota napisał(a): A po co do Wartowic jak można jechać do Łocic i tam zobaczyć niby polskiego plantatora sprzedającego polskie ,narodowe truskawki znienawidzonym Niemcom za wstrętne ojro.
Oooo przepraszam ,podsypałem te truskawki tyloma nawozami, że jeszcze Niemcom się po nich beka. Kaczyński byłby ze mnie zadowolony , na zdrowie im to nie poszło.
Pamiętamy Lucjanie jak to pisałeś tu że faszerujesz je pestycydami.
Nie rozumiem twego wpisu. No przecie chwalę się , i nigdy tego nie ukrywałem , Niemcy muszą zapłacić za okupację.
~~Benjamin w pałacu napisał(a): Według Naczelnej Rady Adwokackiej rządowa uchwała dotycząca potencjalnej wizyty władz Izraela w Polsce "podważa zaufanie obywateli do rządów prawa". "Realizacja nakazu aresztowania wydanego przez MTK należy do sądu, a nie do Dudy
~~Kibole napisał(a): Profanacja Jasnej Gòry do dzieło sutenera