Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Pozłocisty Cytryniec niezalogowany
31 stycznia 2025r. o 8:27
oprych napisał(a): I to dlatego reszta polskich "posłów" woli służyć nazistowskimi rządom pewnego kraju na U?
Czy oni wszyscy należą do partii rządzącej na Ukrainie?

tego nie wiem ale dużo na to wskazuje że zatracili się w swoim oszołomstwie politycznym i stracili instynkt samozachowawczy...
gdyby to tylko ich dotyczyło można by było machnąć ręką i ''wuj '' z nimi ale...
to uderza w polskie interesy ,polską tzw. rację stanu i takie zachowanie powinno skutkować przynajmniej wywaleniem na zbity ryj od szeroko pojętej polityki ...

czytałeś wypowiedzi niejakiej Weidel i jej określenie ''mitteldeutschland''? ...a Steinbach ?
ona wprost mówiła o zmianie granic...kim dzisiaj jest Erica? ano jest w AfD...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
31 stycznia 2025r. o 8:59
"Niemcy środkowe" Takie określenie od zawsze istnieje w Niemczech. To że jakiś szeregowy poseł użył takiego określenia nie oznacza że Niemcy będą chciały zrewidować granice.
Bardziej mnie martwi chęć federalizacji unii europejskiej, bo wtedy już nie będzie żadnej granicy Polski.
~~klucznick niezalogowany
31 stycznia 2025r. o 10:09
oprych napisał(a): "Niemcy środkowe" Takie określenie od zawsze istnieje w Niemczech. To że jakiś szeregowy poseł użył takiego określenia nie oznacza że Niemcy będą chciały zrewidować granice.
Bardziej mnie martwi chęć federalizacji unii europejskiej, bo wtedy już nie będzie żadnej granicy Polski.

No to mnie swoim stwierdzeniem uspokoiłeś ,skoro tak mówisz to zagłosuję na Mentzena , koalicjanta AfD w Parlamencie Europejskim.
22745
oprych
31 stycznia 2025r. o 10:54
Nie, nie. Spokojnie możesz głosować na Trzaskowskiego, lub Nawrockiego. Oni nie są niczyimi koalicjantami tylko sługami narodu "U".
~~Jasnobłękitna Pragnia niezalogowany
31 stycznia 2025r. o 11:34
oprych napisał(a): Nie, nie. Spokojnie możesz głosować na Trzaskowskiego, lub Nawrockiego. Oni nie są niczyimi koalicjantami tylko sługami narodu "U".

MENTZEN mówił wczoraj nigdy koalicji z PIS dzisiaj mówi jesteśmy gotowi na koalicję z PIS ,to kiedy dziadyga mówi prawdę!
~~klucznik niezalogowany
31 stycznia 2025r. o 12:11
oprych napisał(a): Nie, nie. Spokojnie możesz głosować na Trzaskowskiego, lub Nawrockiego. Oni nie są niczyimi koalicjantami tylko sługami narodu "U".

Nie , nieeeeeeeee, skoro PiSzesz że ,,nie oznacza że Niemcy będą chciały zrewidować granice'' to tak uspokojony, jednak zagłosuję na Mentzena koalicjanta AfD . Jego ,,5'' to miód na moje serce , np . ,,nie chcemy podatków'', super - jestem za.
22745
oprych
31 stycznia 2025r. o 12:32
Ich piątki są tyle samo warte co sto konkretów Tuska i tym podobne Kaczyńskiego. I gdzie ja ci proponowałem głosowanie na Mentzena?
~~Pozłocisty Cytryniec niezalogowany
31 stycznia 2025r. o 12:38
oprych napisał(a): "Niemcy środkowe" Takie określenie od zawsze istnieje w Niemczech. To że jakiś szeregowy poseł użył takiego określenia nie oznacza że Niemcy będą chciały zrewidować granice.

no jednak to nie szeregowy poseł bo powiedziała to wspomniana wcześniej Weidel...
czy Unia pójdzie na federalizację ?...moim zdaniem raczej nie chociaż dzisiaj najgłupsze pomysły niekiedy przechodzą...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza