Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jasiu niezalogowany
6 lutego 2025r. o 11:47
~~pytanie 4 napisał(a): Skoro mamy zamach stanu, to dzisiaj trzeba iść do roboty, czy mam wolne? Wojsko na ulicach , milicja aresztuje niepokornych , ha ?

W związku z zamachem stanu, czy robicie już zapasy? Ja lecę do Biedronki, póki jeszcze siepacze Tuska jej nie zarekwirowali !
Mam skrzynkę Harnasia plus trochę kiełbasy i konserwę tyrolską, a jutro z samego rana lecimy z żoną po cukier - xuy wie po co ,ale wszyscy Polacy jak kryzys to lecą właśnie po cukier. Jak się zalęgną mrówki to ew zrobi się bimber.
Makaron i papier toaletowy został mi jeszcze po pandemii , masła bym nakupił ale nie ma go w sprzedaży ,Tusk wszystko Czechom opylił.
Jak żyć panie premierze ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pozłocisty Jarząb niezalogowany
6 lutego 2025r. o 11:52
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Z powodu funkcjonowania Izby Dyscyplinarnej Polska straciła 556,5 mln euro.
Dziś Sąd UE uznał, że kary te zostały prawidłowo potrącone przez KE ze środków przewidzianych dla Polski.
Skarga Polski została oddalona.Z powodu funkcjonowania Izby Dyscyplinarnej Polska straciła 556,5 mln euro. Kaprys pana Zbyszka Ziobro i starego ,szczerbatego kosztował nas ok. 2.3 miliarda złotych.I za to też powinien odpowiadać Ziobro do spółki z Kaczyńskim . Mamy tak wiele pilnych potrzeb społecznych - ochrona zdrowia, edukacja, bezpieczeństwo. Premier Miller miał rację - Ziobro to zero, a nawet mniej niż zero!

Mniej niż zero ty jesteś rozum to ty masz między nogami chociaż wypij patyka to ci polepszy się stan folksdojczlandu do roboty za furera zgago ...czkowata

Zastosowana autokorekta

~~Następny niezalogowany
6 lutego 2025r. o 12:19
~~Pozłocisty Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Z powodu funkcjonowania Izby Dyscyplinarnej Polska straciła 556,5 mln euro.
Dziś Sąd UE uznał, że kary te zostały prawidłowo potrącone przez KE ze środków przewidzianych dla Polski.
Skarga Polski została oddalona.Z powodu funkcjonowania Izby Dyscyplinarnej Polska straciła 556,5 mln euro. Kaprys pana Zbyszka Ziobro i starego ,szczerbatego kosztował nas ok. 2.3 miliarda złotych.I za to też powinien odpowiadać Ziobro do spółki z Kaczyńskim . Mamy tak wiele pilnych potrzeb społecznych - ochrona zdrowia, edukacja, bezpieczeństwo. Premier Miller miał rację - Ziobro to zero, a nawet mniej niż zero!

Mniej niż zero ty jesteś rozum to ty masz między nogami chociaż wypij patyka to ci polepszy się stan folksdojczlandu do roboty za furera zgago ...czkowataZastosowana autokorekta

Czy życie polega na walczeniu z sobą czy na wspólnym budowaniu ? Jak to się stało że dałeś się tak zmanipulować ? Kto to zrobił ? Kościół czy komunizm ?
Nienawidzisz wszystkich i wszystko co nie po twojej myśli ? Spokojnie przemyśl czy na pewno idziesz w dobrym kierunku . Tolerancja , integracja , szacunek , wzajemna pomoc , uczciwość , prawo , sprawiedliwość / ale te prawdziwe nie Jarkowe / . Nie lepiej gdyby ludzie się szanowali niż ze sobą walczyli ?
Wolisz stać po strone złodziei i manipulantów ? Przemyśl to proszę .
~~Moja wina moja bardzo wielka wina niezalogowany
6 lutego 2025r. o 12:21
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Skoro mamy zamach stanu, to dzisiaj trzeba iść do roboty, czy mam wolne? Wojsko na ulicach , milicja aresztuje niepokornych , ha ?

W związku z zamachem stanu, czy robicie już zapasy? Ja lecę do Biedronki, póki jeszcze siepacze Tuska jej nie zarekwirowali !
Mam skrzynkę Harnasia plus trochę kiełbasy i konserwę tyrolską, a jutro z samego rana lecimy z żoną po cukier - xuy wie po co ,ale wszyscy Polacy jak kryzys to lecą właśnie po cukier. Jak się zalęgną mrówki to ew zrobi się bimber.
Makaron i papier toaletowy został mi jeszcze po pandemii , masła bym nakupił ale nie ma go w sprzedaży ,Tusk wszystko Czechom opylił.

Przeczytaj co sam napisałeś. Tusk ci karze kupować u obcych? Kupuj w Polskich dyskontach . Na przykład Dino.
~~Jasiu niezalogowany
6 lutego 2025r. o 12:28
~~Moja wina moja bardzo wielka wina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Skoro mamy zamach stanu, to dzisiaj trzeba iść do roboty, czy mam wolne? Wojsko na ulicach , milicja aresztuje niepokornych , ha ?

Przeczytaj co sam napisałeś. Tusk ci karze kupować u obcych? Kupuj w Polskich dyskontach . Na przykład Dino.

Przeczytaj co napisałeś . Czy ja się pytam u kogo mam kupować ? Pochwaliłem się zapasami zgromadzonymi na ,,czarną godzinę'', i czekam na porady mądrzejszych w tym temacie . Ni z gruszki ni z pietruszki odezwałeś się ty , poco ?
~~Do patrioty z pisu niezalogowany
6 lutego 2025r. o 12:51
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Moja wina moja bardzo wielka wina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Skoro mamy zamach stanu, to dzisiaj trzeba iść do roboty, czy mam wolne? Wojsko na ulicach , milicja aresztuje niepokornych , ha ?

Przeczytaj co napisałeś . Czy ja się pytam u kogo mam kupować ? Pochwaliłem się zapasami zgromadzonymi na ,,czarną godzinę'', i czekam na porady mądrzejszych w tym temacie . Ni z gruszki ni z pietruszki odezwałeś się ty , poco ?

Napisałeś " Ja lece do Biedronki "
~~Jasiu niezalogowany
6 lutego 2025r. o 13:04
~~Do patrioty z pisu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Moja wina moja bardzo wielka wina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Skoro mamy zamach stanu, to dzisiaj trzeba iść do roboty, czy mam wolne? Wojsko na ulicach , milicja aresztuje niepokornych , ha ?

Napisałeś " Ja lece do Biedronki "

I zapytałem czy dobrze czynię , lecąc do Biedronki ?
~~Kamila niezalogowany
6 lutego 2025r. o 15:28
W jakim wieku jest żona Jarosława , ile mają dzieci,ilu wnuków się doczekali ?
Wiecie coś?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.