~~Kupiłem nick napisał(a): Ukraiński komik to powinien się cieszyć że w ogóle ktoś chce z nim rozmawiać.
Wczoraj nie podpisał umowy , ale tak przyjdzie i ładnie przeprosi Donusia z USA i poprosi o umowę. Przecież ten ukraiński komik to jest żebrak bez żadnego honoru.
~~kierowca z TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ukraiński komik to powinien się cieszyć że w ogóle ktoś chce z nim rozmawiać.
Wczoraj nie podpisał umowy , ale tak przyjdzie i ładnie przeprosi Donusia z USA i poprosi o umowę. Przecież ten ukraiński komik to jest żebrak bez żadnego honoru.
Ten Donus z USA to twój kumpel , czy znajomy twojej matki ?
~~ napisał(a): Zełenski to jest prawdziwy prezydent, rozwalił psychola Trumpka i jego wdupowłaza aż miło było patrzeć.
~~kierowca z TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ukraiński komik to powinien się cieszyć że w ogóle ktoś chce z nim rozmawiać.
Ten Donus z USA to twój kumpel , czy znajomy twojej matki ?
~~Kupiłem nick napisał(a): Komik z USA to jest żebrak bez honoru , wczoraj to prawie się nie popłakał jak polski Szymuś.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Zełenski to jest prawdziwy prezydent, rozwalił psychola Trumpka i jego wdupowłaza aż miło było patrzeć.
Komik z USA to jest żebrak bez honoru , wczoraj to prawie się nie popłakał jak polski Szymuś.