Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Różowofioletowa Słonecznica niezalogowany
1 marca 2025r. o 11:40
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Trzeba przyznać, że gościnność z jaką Panowie Trump i Vance potraktowali swojego gościa mogła zrobić wrażenie - gość w dom Bóg w dom, jak to mówią polscy , niezłomni katolicy z PiS .
Będą brawka i skandowanie Donald Trump , Donald Tramp , ha ?

A co robisz z gościem co ci przyłazi do domu i ciągle gada " dej, dej, mam horom curke"?

piszesz drugi post po którym się uśmiałem...
ja też takich gości nie wpuszczam do domu...stąd takich ''przyjmuję '' na ławeczce przy fajeczce...na ''wuja'' później byle fiut ma mi dupę obrabiać...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Juras niezalogowany
1 marca 2025r. o 11:43
~~Różowofioletowa Słonecznica napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Trzeba przyznać, że gościnność z jaką Panowie Trump i Vance potraktowali swojego gościa mogła zrobić wrażenie - gość w dom Bóg w dom, jak to mówią polscy , niezłomni katolicy z PiS .

A co robisz z gościem co ci przyłazi do domu i ciągle gada " dej, dej, mam horom curke"?
ja też takich gości nie wpuszczam do domu...stąd takich ''przyjmuję '' na ławeczce przy fajeczce...na ''wuja'' później byle fiut ma mi dupę obrabiać...;D

I tak ci obrabiają , redaktor nazywa Ruską Onucą i usuwa posty o twoim tatusiu i kochance twojej.

A TEN GOŚCIU NIE PRZYLAZŁ , ZAPROSILI GO I CHCIELI OKRAŚĆ.
~~Mim niezalogowany
1 marca 2025r. o 11:58
Ale pięknie się ogląda jak ...y się wiją. Trump już gada że Putin cierpiał bo go traktowali jak pariasa od wybuchu wojny. Gdyby nie było tragiczne byłoby mega śmieszne xD

Zastosowana autokorekta

22745
oprych
1 marca 2025r. o 12:07
~~Juras napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowofioletowa Słonecznica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Trzeba przyznać, że gościnność z jaką Panowie Trump i Vance potraktowali swojego gościa mogła zrobić wrażenie - gość w dom Bóg w dom, jak to mówią polscy , niezłomni katolicy z PiS .

I tak ci obrabiają , redaktor nazywa Ruską Onucą i usuwa posty o twoim tatusiu i kochance twojej.

Okraść?
Koleś mówił że przyjedzie oddać im kasę co mu wcześniej pożyczyli. A później co się okazało?
Dej, dej, dej.
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 marca 2025r. o 12:34
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowofioletowa Słonecznica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Trzeba przyznać, że gościnność z jaką Panowie Trump i Vance potraktowali swojego gościa mogła zrobić wrażenie - gość w dom Bóg w dom, jak to mówią polscy , niezłomni katolicy z PiS .

Okraść?
Koleś mówił że przyjedzie oddać im kasę co mu wcześniej pożyczyli. A później co się okazało?
Dej, dej, dej.

Nikt nikogo nie chciał okraść. Mogę nawet napisać, że w jawny sposób komik z Ukrainy okradał USA i Europę. Były prezydent Joe , stary tetryk nie wiedział co mówi , co podpisywał i tak ukraiński komik go wykorzystywał. A teraz się wszystko zmieniło , my wam daliśmy , teraz wy to musicie oddać. Wczoraj ukraiński komik nie podpisał umowy a tak wróci do Donusia z podkulonym ogonem i z własnym długopisem i będzie go prosił o podpisanie umowy. Europa jest za biedna żeby jeszcze dawać coś Ukrainie , sami narzekają na braki kadrowe wojsku i w sprzęcie wojskowym.
~~Patriotyzm niezalogowany
1 marca 2025r. o 14:05
~~Kupiłem nick napisał(a):
A TEN GOŚCIU NIE PRZYLAZŁ , ZAPROSILI GO I CHCIELI OKRAŚĆ.Okraść?
Dej, dej, dej.
Nikt nikogo nie chciał okraść. Mogę nawet napisać, że w jawny sposób komik z Ukrainy okradał USA i Europę. Były prezydent Joe , stary tetryk nie wiedział co mówi , co podpisywał i tak ukraiński komik go wykorzystywał. A teraz się wszystko zmieniło , my wam daliśmy , teraz wy to musicie oddać. Wczoraj ukraiński komik nie podpisał umowy a tak wróci do Donusia z podkulonym ogonem i z własnym długopisem i będzie go prosił o podpisanie umowy. Europa jest za biedna żeby jeszcze dawać coś Ukrainie , sami narzekają na braki kadrowe wojsku i w sprzęcie wojskowym.

Co za matoł.
A gdyby to Polsce USA postawiła takie warunki , co byś pisał ?
USA dał a nie pożyczyła Ukrainie 117 mld $ . Z tego ponad połowa została w Ameryce na ich uzbrojenie. Trump to zwykły prostacki lump. Tyle w temacie .
~~młody demokrata niezalogowany
1 marca 2025r. o 14:10
PiS-dy zachwyceni, że Trump powiedział, że jest bardzo oddany Polsce. Chwalił, że Polska wykonała świetną robotę dla NATO. Zapewnia, że będzie chronił Polskę.
Kilka dni temu nazwał Żeleńskiego dyktatorem. Wczoraj zaprzeczył, że w ogóle mógł coś takiego powiedzieć. W 1992r zapewniali, że Ukraina będzie bezpieczna jak pozbędzie się broni jądrowej. Dzisiejszy dzień pokazuje co warte są traktaty i zapewnienia.

Tylko banda PiSich głupców może wierzyć w jego zapewnienia. On gada to, co mu ślina na język przyniesie.
~~Sczerniały Moszenki niezalogowany
1 marca 2025r. o 14:19
100/100
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.