Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 marca 2025r. o 8:25
ło matko bosko...
i co teraz?....liczysz na to że teraz się potnę z rozpaczy? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 marca 2025r. o 8:29
I co z tego że robią wielkie bummm z mobilizacjom do wojska ??
Żołnierze przyjdą i nie będą mieli sprzętu żeby się na nim szkolić, bo prawie cały wojskowy sprzęt jest na Ukrainie.
W tv mydlą oczy ile to oni nie kupili sprzętu od Koreańczyków lub Amerykanów ale co z tego jak sprzęt przyjdzie za kilka lat.
Wybudowali jakiś pomnik i nazwali to tarczą antyrakietową ale co z tego jak ona nie jest uzbrojona i odpowiedzialni za nią są Amerykanie.
13 marca 2025r. o 8:36
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ło matko bosko...

Robisz kopiuj / wklej z autorytetem z tiktoka.
13 marca 2025r. o 8:38
kupili od Korei te K-2 i dobrze ale...zamówiono nie tą wersję jaka jest odpowiednia na polskie tereny czyli na wąskich gąsienicach ...po przeróbce cena za sztukę kosmicznie wzrosła...
po co kupować ''abrajhamy'' poruszające się na kosmicznie drogim paliwie a pocisk ppantz lub kumulacyjny jest o ponad 30 % droższy od pocisku do ''leosia''?
sam ''leoś '' też jest tańszy od ''abrajhama''
a same ''abrajhamy'' dla polskich czołgistów to tylko odłożony w czasie wyrok śmierci...

sprawdzić sobie.... to żadna trudność...
13 marca 2025r. o 8:38
Jak to powiedział Mentzen …
W polskim wojsku jest tyle amunicji że wystarczyło by na 3 dni wojny.
13 marca 2025r. o 8:41
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ło matko bosko...

Robisz kopiuj / wklej z autorytetem z tiktoka.

masz z tym jakiś problem?
ja zaznaczam że to kopia a nie sobie przypisuję dany tekst...;D
tak jak ktoś(?) wczoraj przypisał sobie tekst zamieszczony wcześniej na ''X'' -ie...
a jak wklejam kopię fragmentu to praktycznie zawsze dodaję swój komentarz...
13 marca 2025r. o 8:47
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec

Staroróżowy Jaśminowiec
Będąc z tobą szczery,oni mogą sobie kupować najlepszy sprzęt z Korei czy z USA za kolosalne sumy … w poważaniu to mam. Ale co z tego jak ten sprzęt nie będzie miał kto obsługiwać. Teraz faceci ubierają się w wąskie spodnie , malują paznokcie i ty myślisz ze on wsiądzie do czołgu ( chyba żeby zrobić kupę w stringi ). Polska młodzież chodzi uwalona prochem , napita alkoholem , polskiej młodzieży teraz bardziej potrzeba psychologa a nie wojska. A stara kadra wojskowa , nie oszukujmy się , co trzeci żołnierz to alkoholik tak jak wojsku ruskim lub ukraińskim.
13 marca 2025r. o 8:48
a teraz czas na STS...
wracając jakieś zakupy w polskim Lidlu czy Biedronce...;D

sera mam zapas...tony...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza