Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
12 marca 2025r. o 17:12
Ja nie pisałem ci jak ,,smakuje broszka'' ;]
To ty o tym piszesz więc chyba coś o tym wiesz. Ja napisałem tylko o tym że się różnią.
mnie odsyłasz do Googla a sam nie sprawdzasz ile to jest 1.200 i ile to jest kilogramów? ;]
Niech to cię zainteresuje zamiast jakieś ,,wziątki'' które jak widać ci nie służą:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
12 marca 2025r. o 17:29
~~ napisał(a): Ja nie pisałem ci jak ,,smakuje broszka'' ;]
To ty o tym piszesz więc chyba coś o tym wiesz. Ja napisałem tylko o tym że się różnią.
mnie odsyłasz do Googla a sam nie sprawdzasz ile to jest 1.200 i ile to jest kilogramów? ;]
Niech to cię zainteresuje zamiast jakieś ,,wziątki'' które jak widać ci nie służą:]

Ty pisałeś o broszkach a ja wyraziłem się jasno o prostytutkach że prostytucja powinna być wszędzie legalna. Prostytutki za swoją prace otrzymują wynagrodzenie i odprowadzają podatki.
Tylko Polska rządząca jest od dekad przez te same komunistyczne mordy. 3 dekady i w Polsce nic się nie poprawiło dla Polaka. Co z tego że poprawiła się infrastruktura jak na tym forum narzekacie za wysoką cenę paliw.

Chłopie przy krec ałeś się do tego 1.200 kg … zrobiłem babola i co z tego ??? A ty jak stary tetryk pytasz się co to jest „bongo” jakbyś nie potrafi sprawdzić w Google.

Mam wrażenie że ty dobrze nawet nie wiesz gdzie Holandia się znajduje.

Zastosowana autokorekta

12 marca 2025r. o 17:41
Polscy od 2 dekad robią babola wybierając non stop te same mordy do rządzenia Polską.

Teraz jak znów wybiorą kolorowego Rafałka to będę mógł sobie w głowie pomyśleć. Polacy to głupi naród i wierzą kłamcom. I mój głos skreślony na Mentzena jeżeli nie wygra to nic nie zmieni. Bo ja nie żyje w Polsce. I to co się będzie działo w Polsce po wpuszczeniu afrykańskich naukowców , przyjeżdżając do polski nie zrobi na mnie żadnego wrażenie. Największe wrażenie zrobi to na osobach którzy nigdzie nie byłl, i nic nie widzieli.
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
12 marca 2025r. o 19:50
Europosłowie PiS i Konfederacji zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód – projektowi wzmacniającemu bezpieczeństwo naszej części Europy. Głosowali przeciwko Polsce, przeciwko Unii Europejskiej, przeciwko obronie przed Rosją. Targowica w najczystszej postaci!
~~pamiętamy niezalogowany
12 marca 2025r. o 20:07
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Europosłowie PiS i Konfederacji zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód – projektowi wzmacniającemu bezpieczeństwo naszej części Europy. Głosowali przeciwko Polsce, przeciwko Unii Europejskiej, przeciwko obronie przed Rosją. Targowica w najczystszej postaci!

Niewinne to się nazywało " na złość mamie odmroże sobie uszy" . Gdyby nie to że zamiast śmiesznie jest straszno dało by się ogarnąć. Ale to nie pise mordy same się wybrały. To ciemny lud chodzi za głosem z ambon i głosuje. Nieważne kto ważne że swój złdziej.
22745
oprych
12 marca 2025r. o 21:34
Tarcza wschód

Planowane elementy projektu
edytuj
Projekt ma składać się m.in. z następujących elementów[6][5]

rowy przeciwczołgowe
palisady
drut kolczasty
zintegrowane zapory inżynieryjne
kamuflety do wysadzania
studzienkowanie dróg
pogłębianie rowów melioracyjnych
objazdy z przyczółkiem
przygotowane miejsca do niszczeń zaporowych
ukrycia dla żołnierzy i ludności cywilnej
magazyny materiałów
bunkry na środki rażenia
bunkry na środki bojowe
wieże systemu wykrywania
posterunki z Hesco
zabagnienia
zalesienia
planowane pola minowe
gniazda oporu
ukrycia (UBM)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 marca 2025r. o 7:04
zadałem ci pytanie jeszcze wczoraj ale ''mordor'' je chlasnął...;D
uważasz że pomysły na wzmocnienie ''obronności'' w formie zalesień czy zabagnień kogokolwiek powstrzymają ?
dzisiaj w epoce pocisków kierowanych i dronów ?

zasieki ? ...one były dobre w czasach pierwszej i drugiej światowej...a dzisiaj?
kopanie ''wilczych dołów''?...;D

a może te tzw. jedno lub trzydniowe ''szkolenia'' zrobią z Polski potęgę militarną? ....każdy kto się na to zapisze będzie to traktował jako piknik i nic więcej a efekt?...żaden...;D

to tylko kolejna odsłona prostackiej propagandy...;D

skopiuję to sobie bo nie wiem czy zdążysz przeczytać i być może odpowiedzieć zanim mordor nie uruchomi sekatora...;D
13 marca 2025r. o 7:22
Europejczycy to jednak głupia społeczność. Europa bez Amerykanów nic nie zrobi tak jak bez ruskich.
W telefonach , komputerach , w nawigacjach GPS macie oprogramowanie amerykańskie, wystarczy że Trump zdenerwuje się jak Putin , wyłączy wam oprogramowania i Europa może mieć najlepszy sprzęt wojskowy ale co z tego jak on bez oprogramowania będzie bezużyteczny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza