~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu
Jest to potwierdzona informacja bo słyszałem to na TVP i TVN i sam nawet Herr Tusk o tej tragicznym przypadku mówił.
~~tra la la napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu
Jest to potwierdzona informacja bo słyszałem to na TVP i TVN i sam nawet Herr Tusk o tej tragicznym przypadku mówił.
Przy.łup z wypranym mó.giem
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~tra la la napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu
Przy.łup z wypranym mó.giem
Dlaczego wyzywasz ??? Bo w TVP i TVN o tym trąbią od rana. Prawdopodobnie zachłysnęła się nasieniem Jarka.
ale z ciebie zwyrodnialec
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Prawo i Sprawiedliwość jest zaskoczone frontalnym atakiem obozu władzy na partię Jarosława Kaczyńskiego. Atak ten to pokłosie głosowania w Parlamencie Europejskim nad rezolucją dotyczącą bezpieczeństwa Europy. W PiS faktycznie zastanawiają się, czy cała sytuacja została dobrze rozegrana.
Więcej ważnych informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu
W rezolucji dotyczącej bezpieczeństwa Europy znalazła się poprawka na temat europejskiego wsparcia dla programu Tarcza Wschód, czyli umocnienia polskiej granicy północnej i wschodniej. Poprawka ta została zgłoszona przez europosłów Europejskiej Partii Ludowej, do której należą politycy Platformy i Polskiego Stronnictwa Ludowego.
Politycy PiS zagłosowali za tą poprawką, a jednocześnie zagłosowali przeciw całej rezolucji. ''
polityczne ''ścierwa'' ...
ale na swoich ''zdradzieckich , kłamliwych mordach'' nadal ''bóg, honor ,ojczyzna'' ...
gdy takie coś widzę ,czytam powraca do mnie jedna myśl...
by tych sk...ów w końcu na smycze pozawiązywać...;D
Ty tak na serio?
~~umorusany czajnik napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Prawo i Sprawiedliwość jest zaskoczone frontalnym atakiem obozu władzy na partię Jarosława Kaczyńskiego. Atak ten to pokłosie głosowania w Parlamencie Europejskim nad rezolucją dotyczącą bezpieczeństwa Europy. W PiS faktycznie zastanawiają się, czy cała sytuacja została dobrze rozegrana.
Więcej ważnych informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu
W rezolucji dotyczącej bezpieczeństwa Europy znalazła się poprawka na temat europejskiego wsparcia dla programu Tarcza Wschód, czyli umocnienia polskiej granicy północnej i wschodniej. Poprawka ta została zgłoszona przez europosłów Europejskiej Partii Ludowej, do której należą politycy Platformy i Polskiego Stronnictwa Ludowego.
Politycy PiS zagłosowali za tą poprawką, a jednocześnie zagłosowali przeciw całej rezolucji. ''
polityczne ''ścierwa'' ...
ale na swoich ''zdradzieckich , kłamliwych mordach'' nadal ''bóg, honor ,ojczyzna'' ...
gdy takie coś widzę ,czytam powraca do mnie jedna myśl...
by tych sk...ów w końcu na smycze pozawiązywać...;D
Ty tak na serio?
A ty co taki zdziwiony?
No bo my katoliki , Jan Paweł , żołnierze wyklęci , Buk, Honor, itd . Wszystko dla Polski , nic dla siebie , a tu takie wyzwiska .