Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Inka córka leśnika niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:11
Ostatnią osobą z którą widziała się pani Skrzypek, był Jarosław Kaczyński.Prezes zbił ogromny kapitał polityczny na śmierci ofiar ,,Zamachu Smoleńskiego.'' Teraz próbuje coś ugrać na śmierci Barbary Skrzypek, ale już kilka lat wcześniej tego próbował po śmierci min. Szyszki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:24
A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu

Jest to potwierdzona informacja bo słyszałem to na TVP i TVN i sam nawet Herr Tusk o tej tragicznym przypadku mówił.
~~tra la la niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:53
~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu

Jest to potwierdzona informacja bo słyszałem to na TVP i TVN i sam nawet Herr Tusk o tej tragicznym przypadku mówił.

Przy.łup z wypranym mó.giem
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 12:56
~~tra la la napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu

Dlaczego wyzywasz ??? Bo w TVP i TVN o tym trąbią od rana. Prawdopodobnie zachłysnęła się nasieniem Jarka.
~~Umorusany czajnik niezalogowany
16 marca 2025r. o 14:23
Ci święci złodzieje odwracają uwagę od swoich przekrętów tak jak Jasiek od swojej zawziętości.
~~Śliwkowy Bukszpan niezalogowany
16 marca 2025r. o 14:34
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~tra la la napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu

Dlaczego wyzywasz ??? Bo w TVP i TVN o tym trąbią od rana. Prawdopodobnie zachłysnęła się nasieniem Jarka.

ale z ciebie zwyrodnialec
~~umorusany czajnik niezalogowany
16 marca 2025r. o 15:36
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Prawo i Sprawiedliwość jest zaskoczone frontalnym atakiem obozu władzy na partię Jarosława Kaczyńskiego. Atak ten to pokłosie głosowania w Parlamencie Europejskim nad rezolucją dotyczącą bezpieczeństwa Europy. W PiS faktycznie zastanawiają się, czy cała sytuacja została dobrze rozegrana.
Więcej ważnych informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu
W rezolucji dotyczącej bezpieczeństwa Europy znalazła się poprawka na temat europejskiego wsparcia dla programu Tarcza Wschód, czyli umocnienia polskiej granicy północnej i wschodniej. Poprawka ta została zgłoszona przez europosłów Europejskiej Partii Ludowej, do której należą politycy Platformy i Polskiego Stronnictwa Ludowego.

Politycy PiS zagłosowali za tą poprawką, a jednocześnie zagłosowali przeciw całej rezolucji. ''

polityczne ''ścierwa'' ...
ale na swoich ''zdradzieckich , kłamliwych mordach'' nadal ''bóg, honor ,ojczyzna'' ...
gdy takie coś widzę ,czytam powraca do mnie jedna myśl...
by tych sk...ów w końcu na smycze pozawiązywać...;D

Ty tak na serio?

A ty co taki zdziwiony?
~~oprych niezalogowany
16 marca 2025r. o 15:55
~~umorusany czajnik napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Prawo i Sprawiedliwość jest zaskoczone frontalnym atakiem obozu władzy na partię Jarosława Kaczyńskiego. Atak ten to pokłosie głosowania w Parlamencie Europejskim nad rezolucją dotyczącą bezpieczeństwa Europy. W PiS faktycznie zastanawiają się, czy cała sytuacja została dobrze rozegrana.
Więcej ważnych informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu
W rezolucji dotyczącej bezpieczeństwa Europy znalazła się poprawka na temat europejskiego wsparcia dla programu Tarcza Wschód, czyli umocnienia polskiej granicy północnej i wschodniej. Poprawka ta została zgłoszona przez europosłów Europejskiej Partii Ludowej, do której należą politycy Platformy i Polskiego Stronnictwa Ludowego.

Politycy PiS zagłosowali za tą poprawką, a jednocześnie zagłosowali przeciw całej rezolucji. ''

polityczne ''ścierwa'' ...
ale na swoich ''zdradzieckich , kłamliwych mordach'' nadal ''bóg, honor ,ojczyzna'' ...
gdy takie coś widzę ,czytam powraca do mnie jedna myśl...
by tych sk...ów w końcu na smycze pozawiązywać...;D

Ty tak na serio?

A ty co taki zdziwiony?

No bo my katoliki , Jan Paweł , żołnierze wyklęci , Buk, Honor, itd . Wszystko dla Polski , nic dla siebie , a tu takie wyzwiska .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo