Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jasnozielona Szarotka niezalogowany
16 marca 2025r. o 16:21
~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu

Jest to potwierdzona informacja bo słyszałem to na TVP i TVN i sam nawet Herr Tusk o tej tragicznym przypadku mówił.

PISi tłuku, już Ci pisałem sprzedaj nick i kup se coś do jedzenia, bo pierdzielisz choć byś dwa dni nie jadł :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kanalie niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:06
PiS jest w stanie "sprzedać" kraj, aby tylko zaszkodzić rządowi Tuska.
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:08
~~Jasnozielona Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A prawda jest taka że pani Barbara chciała przed śmiercią bzyknąć się z Jarkiem i zmarła mu na siusiaku doznając ostatniego orgazmu

Jest to potwierdzona informacja bo słyszałem to na TVP i TVN i sam nawet Herr Tusk o tej tragicznym przypadku mówił.

PISi tłuku, już Ci pisałem sprzedaj nick i kup se coś do jedzenia, bo pierdzielisz choć byś dwa dni nie jadł :)

Ależ ja mam wyj€babe na PiS …oni mogą dziś wszyscy wejść do samolotu i poleciec w stronę Smoleńska a brzoza będzie wiedziała co z nimi zrobić.

Druga sprawa, ty proszę sobie weź analfabeto słonik ortograficzny bo nie pisze się SE tylko SOBIE.

SE to jest model iPhone.
16 marca 2025r. o 17:10
~~Kanalie napisał(a): PiS jest w stanie "sprzedać" kraj, aby tylko zaszkodzić rządowi Tuska.

Sprzedać Polskę !!!! Szok a w Polsce jest coś jeszcze do sprzedania ??? Chyba że obywateli
16 marca 2025r. o 17:13
Wyobrażacie sobie jak PiS sprzedaje Polaków jak tusze świńskom !!!

Cena półtuszy świńskiej kosztuje 8 zł. To najwiecej Jarek by zarobił na tych grubych Grażynach.
~~przegrany wyborca PiS niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:45
~~Kupiłem nick napisał(a): Wyobrażacie sobie jak PiS sprzedaje Polaków jak tusze świńskom !!!

Cena półtuszy świńskiej kosztuje 8 zł. To najwiecej Jarek by zarobił na tych grubych Grażynach.

Na karmić tro-lla.
~~ciekawe niezalogowany
16 marca 2025r. o 17:50
Czy to nie jest dziwne Lepper zarzuca PISowi oszustwa i w niewyjaśnionych okolicznościach umiera ,Barbara Blida rzekomo strzela sobie w głowę ,Teraz Pani Skrzypek zeznaje przeciwko Kaczyńskiemu i po 3 dniach umiera z nie znanych przyczyn .???????
16 marca 2025r. o 17:55
~~ciekawe napisał(a): Czy to nie jest dziwne Lepper zarzuca PISowi oszustwa i w niewyjaśnionych okolicznościach umiera ,Barbara Blida rzekomo strzela sobie w głowę ,Teraz Pani Skrzypek zeznaje przeciwko Kaczyńskiemu i po 3 dniach umiera z nie znanych przyczyn .???????

Bummmm następny teoretyk. Tak Kaczyński dał jej narkotyki i Basia przedawkowała.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.