~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a): Nowogrodzki, Trzaskowski to ludzie którzy od zawsze byli na naszym państwowym korycie.
Kiosku z gazetami nie potrafiliby poprowadzić.
Mentzen dorobił się własną pracą.
Nie musi kraść z państwowego.
Na czym ta ,,praca'' polega?...Na tym"
''Subskrypcja Mentzen+ pozwala na nielimitowane konsultacje prawne i podatkowe. To działa jak Netflix. Klient podaje nam dane swojej karty kredytowej i ma dostęp do takiej ilości konsultacji, jakiej tylko potrzebuje, w zamian za stałą miesięczną opłatę. Nie mamy żadnych okresów wypowiedzenia, nie wiążemy klienta umowami, może zrezygnować z naszych usług kiedy tylko chce. Nie prowadzimy aktywnej sprzedaży, klienci sami do nas trafiają dzięki naszej obecności w Internecie oraz rekomendacjom.''
I z czym masz problem? Z państwowej kasy coś zwinął?
Ja nie mam z tym problemu tylko wspominam jak na naiwniakach można trzepać kasę. Naiwniach takich jak ty którzy wypierają z siebie fakt że to ludzie Konfederacji jeździli sobie na spotkania z ,,braćmi Rosjanami'' którzy im te wycieczki opłacali i którzy kwaterowali ich w wielogwiazdkowych hotelach. Z jakiego środowiska jest Mentzen nie muszę pisać.
A jeśli gość teraz otwarcie mówi o tym że powinno się przestać zachwycać Ukrainą i przestać ją finansować to potwierdza tylko to że dawne ,,przyjaźnie z Rosjanami nie były przypadkowe.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a): Mentzen przynajmniej nie będzie chodził na pasku niemców , amerykanów czy ruskich.
Może Polska odzyska w końcu niepodległość.
A na czyim? Myślę że na to nie znajdziesz odpowiedzi.
Może w końcu na naszym
Czyli jak? Jak to sobie wyobrażasz?
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a): Mentzen przynajmniej nie będzie chodził na pasku niemców , amerykanów czy ruskich.
Może w końcu na naszym
Ładna pogoda , ty już gnój z gnojownika na pole wywiózł , ha ?
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a): Mentzen przynajmniej nie będzie chodził na pasku niemców , amerykanów czy ruskich.
Może w końcu na naszym
Czyli jak? Jak to sobie wyobrażasz?
Naprawdę aż tak trudno to sobie wyobrazić?
Że ktoś mógłby postawić interesy Polski na pierwszym miejscu?
Naprawdę zrobili z was aż takich wasali?
Dopisane 22.03.2025r. o godz. 08:36:~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a): Mentzen przynajmniej nie będzie chodził na pasku niemców , amerykanów czy ruskich.
Może w końcu na naszym
Nie. Jeszcze nie byłem u ciebie w mieszkaniu. Jak będę miał chwilkę to wpadnę do ciebie z rozrzutnikiem to się załaduje.
Czekaj cierpliwie.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~
Nie. Jeszcze nie byłem u ciebie w mieszkaniu. Jak będę miał chwilkę to wpadnę do ciebie z rozrzutnikiem to się załaduje.
Czekaj cierpliwie.
Tylko najpierw się wykąp , wy wieśniaki na odległość śmierdzicie . Łazienki to ty na wsi nie masz , w beczce z deszczówką się chlapnij.
~~Bolecnauta napisał(a): Nie odpowiadasz na pytania jak widzisz chodzenie na własnym pasku . W jaki sposób zacząć dbać o interesy Polski i jakie to są one konkretnie ?
Omijasz temat kontaktów Konfederacji z Rosją . Dlaczego?
~~Bolecnauta napisał(a): Nie odpowiadasz na pytania jak widzisz chodzenie na własnym pasku . W jaki sposób zacząć dbać o interesy Polski i jakie to są one konkretnie ?
Omijasz temat kontaktów Konfederacji z Rosją . Dlaczego?