Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~No co ty niezalogowany
21 marca 2025r. o 20:09
~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wszyscy wiedzą napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowy Śniedek napisał(a): skorn,jeżeli popierasz to spotkamy się przy URNIE

Jak nie jak tak , spotkamy się !
Wszyscy wiedz że Pawełek ma zryty berecik. Piątka Mentzena co to ? Dawaj i napisz co cię uwiodło w konfie .

Niech no ja tłuki zostanę moderatorem , to wy na Bolcu nawet kropki nie napiszecie. Wszystkich was do końca życia zbanuję.

Wtedy Kaziu zbankrutuje i ty też.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowy Osteospermum niezalogowany
21 marca 2025r. o 20:13
Ja mam pytanie czy ten TVN nie upadł na głowę ,dlaczego oni transmitują każdą kampanię wyborczą Sutenera Nowogrodzkiego ,ja ile razy z ciekawości przełączę na TV Respublika to tam jest tylko opluwanie Trzaskowskiego i rządzących ,nigdy nie pokazali ich z dobrej strony !
~~Trawiasty Winorośl niezalogowany
21 marca 2025r. o 21:39
Acha bo bym zapomniał,....jak już panowie te buciki prezesowi wyglancujecie to jeszcze buty panu doktorowi wypastujcie i wyglancujecie, no na glancuś to nie muszę przypominać?:)
~~Dranie niezalogowany
21 marca 2025r. o 21:43
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Alfons napisał(a): Polska i Pałac Prezydencji to nie dom publiczny żeby rzadził alfons z dziw....i

A jak byś to nazwał jak Duda zaprosił dwóch przestępców Kamińskiego i Wąsika do Pałacu i tak ich tulił ,że aż się rozpłakałem ze śmiechu !

Pałac nie jest schronieniem dla przestępców
~~Kto wie niezalogowany
21 marca 2025r. o 23:30
Ta pani co umarła Barbara Skrzypek jest ponoć powiązana rodzinnie z kimś z Bolesławca . Jej panieńskie nazwisko tak ponoć wskazuje. Ale tu gdy je wpiszesz to wywala tekst do śmietnika . Może ktoś coś wie więcej ?
~~Ruski mir niezalogowany
22 marca 2025r. o 2:38
Przyjęta uchwała Tarcza Wschód podkreśla konieczność zwiększenia zaangażowania i roli państw europejskich w ramach struktury obronnej NATO oraz promuje rozwój wspólnych zdolności militarnych i systemów odstraszania.

Pisowce i konfederacja głosowali za Putinem
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
22 marca 2025r. o 5:25
~~Ruski mir napisał(a): Przyjęta uchwała Tarcza Wschód podkreśla konieczność zwiększenia zaangażowania i roli państw europejskich w ramach struktury obronnej NATO oraz promuje rozwój wspólnych zdolności militarnych i systemów odstraszania.

Pisowce i konfederacja głosowali za Putinem

Nie wiem co kacapy mają na Konfę , Kaczyński musiał tak głosować .Są zdjęcia jak razem z agentem GRU Wasinem ,,oglądają rodeo".
~~Trump SA niezalogowany
22 marca 2025r. o 6:39
Elon Musk od momentu gdy zaczął hailować, grozić Europie i Polsce stracił 132 mld USD.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza