~~Brudnozielony Kosmos napisał(a):
~~Jasio niezalogowany
4 godz. 5 min. temu
Marny z ciebie wierszokleta
Zwykła cipa -głowa nie ta.
Ani Jan i ani Jurek
Ot zwyczajny zwiędły siurek
Kiedy siurek się napręży , po siekaczach mocno strzeli
W STSie nie zobaczą Cię co najmniej do niedzieli ,
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnozielony Kosmos napisał(a):
~~Jasio niezalogowany
4 godz. 5 min. temu
Marny z ciebie wierszokleta
Zwykła cipa -głowa nie ta.
Ani Jan i ani Jurek
Ot zwyczajny zwiędły siurek
Kiedy siurek się napręży , po siekaczach mocno strzeli
W STSie nie zobaczą Cię co najmniej do niedzieli ,
;D
nawet polubiłem te ....''wierszyki''...;D
tylko po co to straszenie ?
przypominam tu że Lucuś kiedy tu gdzieś napisano że ''przetrzepie się tą twoją spróchniała dupę'' strasznie się oburzył bo jak napisał jest to ''groźba'' a tą zgłosi na Policję bo coś tam przekroczono ...
''metodologia'' Kalego ...;D
czyli ?...ja Lucuś czy Juruś mogę pisać o wszystkim i na wszystkich ale wy spróbujcie o mnie a postraszę was albo ''kancelarią '' albo Policją ...
żałosne ....
ale piszta ,piszta ...;D
~~ napisał(a): A gdzie tchórz Lucjan który robi uniki by tylko nie spotkać się z Janem który ma dowody na to że Lucjan dał dupy z publikowaniem danych Jana?
To jest dopiero wydmuszka . Jedna z trzech które boją się Jana
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A gdzie tchórz Lucjan który robi uniki by tylko nie spotkać się z Janem który ma dowody na to że Lucjan dał dupy z publikowaniem danych Jana?
Jan ma takie dowody jak ty rozum . Ma dowody to do sądu. Bardzo chętnie spotkam się z tobą " bohatyrze" i podam ci prawdziwe informacje o " dowodach" Jana. Wyzywasz od tchórzy, ja nie napiszę kim ty jesteś . Tchórz w porównaniu z tobą nie wydziela tyle smrodu . Odpyskuj w swoim stylu. Miłej niedzieli
~~Janusz napisał(a): Lucek , ty jak widzę już po mszy . Oczywiście na papierze to ty się możesz spotkać z każdym, o każdej porze i w każdym miejscu . Ale jak trzeba konkretnie , to zmykasz do nory , nie ma cię .I tak do następnego razu , jesteś gotów z każdym i......... I znowu potem czmych do nory.
Nudzisz tymi pierdami.
~~Janusz napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A gdzie tchórz Lucjan który robi uniki by tylko nie spotkać się z Janem który ma dowody na to że Lucjan dał dupy z publikowaniem danych Jana?
Jan ma takie dowody jak ty rozum . Ma dowody to do sądu. Bardzo chętnie spotkam się z tobą " bohatyrze" i podam ci prawdziwe informacje o " dowodach" Jana. Wyzywasz od tchórzy, ja nie napiszę kim ty jesteś . Tchórz w porównaniu z tobą nie wydziela tyle smrodu . Odpyskuj w swoim stylu. Miłej niedzieli
Lucek , ty jak widzę już po mszy . Oczywiście na papierze to ty się możesz spotkać z każdym, o każdej porze i w każdym miejscu . Ale jak trzeba konkretnie , to zmykasz do nory , nie ma cię .I tak do następnego razu , jesteś gotów z każdym i......... I znowu potem czmych do nory.
Nudzisz tymi pierdami.
Jeżeli potrafisz , daj sobie sianka , pozostawiając
zwaśnione strony w spokoju , niech między sobą
wyjaśniają / spotykają / umawiają , masz za dużo energii ..? nudzisz się .? , weź duży worek przejdź przez Bolesławiec robiąc dobry uczynek , pozbieraj śmieci .