Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 10:02
Przecież proponował ci spotkanie by ci pokazać że podawałeś tu jego dane. A że jesteś kłamcą to chciał ci to pokazać przy jakimś świadku a nie tylko tobie byś tu znowu kłamał że nic ci nie pokazał a ty jesteś niewinny. Podał to na Policji i nie ukrywa tego a ty jesteś tchórz i uciekasz po raz kolejny od spotkania i dobrze ktoś pisze że twoje zapewnienia na forum są nic nie warte.
Pisałeś tu że kiedyś dzwoniłeś do Janka więc zadzwoń i umów się na spotkanie w redakcji które ci proponował .
Ale jestem pewien że ty się tego spotkania po prostu boisz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
6 kwietnia 2025r. o 11:37
~~ napisał(a): Pisałeś tu że kiedyś dzwoniłeś do Janka więc zadzwoń i umów się na spotkanie w redakcji które ci proponował .
Ale jestem pewien że ty się tego spotkania po prostu boisz.

Nie rozumiesz po Polsku, dzwoniłem do redakcji aby umówić spotkanie z Januszem i wydać oświadczenie. Przeczytaj co napisałem w poprzednim poście.

Dopisane 06.04.2025r. o godz. 10:24:

~~ napisał(a): Podał to na Policji i nie ukrywa tego a ty jesteś tchórz i uciekasz po raz kolejny od spotkania i dobrze ktoś pisze że twoje zapewnienia na forum są nic nie warte.

Myślę że czas skończyć zabawę , dużo mam rozrywki czytając jak Janusz się dowartościowywuje . W styczniu miałem wezwanie na policję w charakterze świadka w sprawie przetwarzania danych osobowych na Bolcu, jednym z pytań było - " czy poleciłby pan Janusza jako fachowca od remontów" , odpowiedziałem , NIE , znam opinię kolegi (PanM) o tym "fachowcu" . Na zakończenie przesłuchania Pani Komisarz powiedziała, więcej nie będzie pan wyzywany, sprawa zamknięta.

Dopisane 06.04.2025r. o godz. 10:29:

Przesłuchanie trwało ok. 40 min .

Dopisane 06.04.2025r. o godz. 11:37:

~~~~ ~~ wężykiem , wężykiem , wężyk uciekł , nędzny " adwokacina " .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 11:59
po pierwsze to nie zasłaniaj się tu teraz Bernardem bo to tylko twoja tchórzliwa ucieczka a sam redaktor gdyby miał poważne podejście do poważnego problemu a ten dotyczy redakcji w której pracuje zgodził by się na takie spotkanie by zobaczyć że faktycznie łamie się na forum zapisy prawa a on przymyka na to oczy i rżnie głupa...
to ani jego ani portalu nie zwalnia od ewentualnych konsekwencji...
6 kwietnia 2025r. o 11:59
po drugie Lucusiu robisz z siebie kompletnego durn.n.ia twierdząc że na tym niby przesłuchaniu jakaś komisarz zadała ci pytanie o tym czy byś mnie gdzieś ''polecił'' bo co to miało wnieśĆ do sprawy jeśli dotyczy ona PUBLIKOWANIA TU PRZEZ CIEBIE MOICH DANYCH?
6 kwietnia 2025r. o 12:00
po trzecie łgarzu wychodzi na to że złożyłeś albo fałszywe zeznania bo jak to się ma do tego że w jednym ze swoich postów podkreślałeś że wykonałem dobrą robotę u twojego koleżki...;D

a więc rację mam pisząc że jesteś tchórzem ,konfabulantem i łgarzem...
6 kwietnia 2025r. o 12:02
jak widzę swoją odpowiedź muszę dzielić bo chyba się wypłakałeś w rękaw Bernardowi i teraz nawet zwykła odpowiedź w twoją stronę jest sprawdzana przez ''system''...;D

do wycięcia?
spoko ...mam kopię ...;D
6 kwietnia 2025r. o 12:03
aha...
łżesz że spraw jest zamknięta...;D
łżesz...
~~Jasnoróżowa Robinia niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:03
oto słowo na Niedzielę
Lucjana z Ocic i Janusza z B-ca
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!