~~PanM napisał(a): Tym którzy dali sobie wmówić że posiadanie i zarabianie w złotówkach jest korzystniejsze niż w € .
Na początek / Stopa procentowa NBP - 5,75
Stopa procentowa strefy € - 2,75
Tłumaczenie szczegółów nierozgarniętym nie ma sensu . A ci bardziej inteligentni sami poszukają dane która opcja jest dla nich korzystniejsza. Oszczędności w domu w skarpecie złotówek to prosta droga do sporych strat.
Ci którzy wmawiają wam korzyści z PLN robią to po to bo bezkarnie mogą dodrukowywać wolumeny aby ukrywać złodziejstwo i kreatywną księgowość.
Skoro prezes Glapiński tak was kocha / was najbiedniejszych / to go zapytajcie dlaczego tak uporczywie trzyma na najwyższym w Europie poziomie stopy procentowe.
Mar Mar... napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!
~~ napisał(a): Kiedy" ban " na Jana ?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Mar Mar... napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!
tak do Lucusia?...tak do tego co to Polsce -jak twierdzi - przyniósł ''wolność i demokrację''? ;D
no ,no...
chyba się obrazi ...;D
bo kiedy proszę o kopię mojego wpisu bez manipulacji i ''wyrywania z kontekstu'' to ucieka głęboko do nory ...;D
podobnie kiedy proszę o kopie moich wydumanych przez niego postów zawierających wulgaryzmy ...
siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
z tymi reklamami leków i wszędzie w każdym temacie porobiłem im wrzutki ... łajzy myślą chyba że poczuję się ukarany ....
mam więcej czasu na czytanie .... marczewscy to durnie ....kiedy czytają słowa prawdy jedyne co potrafią to właśnie
albo zablokować albo usunąć wpis ....
sam wiesz ... co tu więcej pisać ... kiedyś na sto procent mnie odblokują i co ?....
ano ponownie pojadę im " po rajtach "
Jedyny komentarz do tego - stan umysłu forumowego hejtera .
Januszku Redaktor Marcin odpowiedział ZABLOKOWANEMU , wiem wiem , to nie ty pisałeś tylko Janusz Janusz .