Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 14:47
Kiedy" ban " na Jana ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PanM niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 14:52
Tym którzy dali sobie wmówić że posiadanie i zarabianie w złotówkach jest korzystniejsze niż w € .
Na początek / Stopa procentowa NBP - 5,75
Stopa procentowa strefy € - 2,75
Tłumaczenie szczegółów nierozgarniętym nie ma sensu . A ci bardziej inteligentni sami poszukają dane która opcja jest dla nich korzystniejsza. Oszczędności w domu w skarpecie złotówek to prosta droga do sporych strat.
Ci którzy wmawiają wam korzyści z PLN robią to po to bo bezkarnie mogą dodrukowywać wolumeny aby ukrywać złodziejstwo i kreatywną księgowość.
Skoro prezes Glapiński tak was kocha / was najbiedniejszych / to go zapytajcie dlaczego tak uporczywie trzyma na najwyższym w Europie poziomie stopy procentowe.
~~Wiem niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 14:55
~~PanM napisał(a): Tym którzy dali sobie wmówić że posiadanie i zarabianie w złotówkach jest korzystniejsze niż w € .
Na początek / Stopa procentowa NBP - 5,75
Stopa procentowa strefy € - 2,75
Tłumaczenie szczegółów nierozgarniętym nie ma sensu . A ci bardziej inteligentni sami poszukają dane która opcja jest dla nich korzystniejsza. Oszczędności w domu w skarpecie złotówek to prosta droga do sporych strat.
Ci którzy wmawiają wam korzyści z PLN robią to po to bo bezkarnie mogą dodrukowywać wolumeny aby ukrywać złodziejstwo i kreatywną księgowość.
Skoro prezes Glapiński tak was kocha / was najbiedniejszych / to go zapytajcie dlaczego tak uporczywie trzyma na najwyższym w Europie poziomie stopy procentowe.

Bo on się chwali że ma zasoby złota i Polska będzie bogata . Ale nie ujawnia że Polska to nie to samo co Polacy.
My tylko za to ich bogactwo będziemy trzy pokolenia spłacać długi.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 15:07
Mar Mar... napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają

I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!

tak do Lucusia?...tak do tego co to Polsce -jak twierdzi - przyniósł ''wolność i demokrację''? ;D
no ,no...
chyba się obrazi ...;D
bo kiedy proszę o kopię mojego wpisu bez manipulacji i ''wyrywania z kontekstu'' to ucieka głęboko do nory ...;D
podobnie kiedy proszę o kopie moich wydumanych przez niego postów zawierających wulgaryzmy ...
17 kwietnia 2025r. o 15:20
~~ napisał(a): Kiedy" ban " na Jana ?

musisz zacząć zbierać podpisy...;D
pisz petycje ...
kiedyś już taka/i był/a ...''szary omieg'' i ''miss wiedzy i uczuć'' domagający się ''bana'' ...;D

wiem że dla wielu jestem tu od lat ''cierniem w oku'' za bezkompromisowość której nie znoszą...hahaha

( gdzieś w folderze który nazwałem ''techniczny'' mam chyba trzy czy cztery ich posty...)
14240
M21W2
17 kwietnia 2025r. o 15:27
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Mar Mar... napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają

I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!

tak do Lucusia?...tak do tego co to Polsce -jak twierdzi - przyniósł ''wolność i demokrację''? ;D
no ,no...
chyba się obrazi ...;D
bo kiedy proszę o kopię mojego wpisu bez manipulacji i ''wyrywania z kontekstu'' to ucieka głęboko do nory ...;D
podobnie kiedy proszę o kopie moich wydumanych przez niego postów zawierających wulgaryzmy ...

siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
z tymi reklamami leków i wszędzie w każdym temacie porobiłem im wrzutki ... łajzy myślą chyba że poczuję się ukarany ....
mam więcej czasu na czytanie .... marczewscy to durnie ....kiedy czytają słowa prawdy jedyne co potrafią to właśnie
albo zablokować albo usunąć wpis ....
sam wiesz ... co tu więcej pisać ... kiedyś na sto procent mnie odblokują i co ?....
ano ponownie pojadę im " po rajtach "

Jedyny komentarz do tego - stan umysłu forumowego hejtera .
Januszku Redaktor Marcin odpowiedział ZABLOKOWANEMU , wiem wiem , to nie ty pisałeś tylko Janusz Janusz .
17 kwietnia 2025r. o 15:44
no...Davidowich wygrał ale jak obserwowałem Mirkę ''rence mi opadły''...;D
przegrała zasłużenie ale trzeba przyznać że Alexa... grała świetnie...
~~Lawendowoniebieska Trzmielina niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 15:48
Powiem tak: wszyscy faszyści nazywający siebie polskimi prawicowcami powinni zgnić w więzieniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza