Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
17 kwietnia 2025r. o 15:49
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypominam ci tu pajacu że kiedy ja zamieściłem tu post z twojego konta na FB o swoim bratanku to jęczałeś tu jak Piekarski na mękach...;D

Tumanie , zwróciłem ci uwagę że nie masz prawa podawać danych osobowych wnuka . Imię nie stanowi naruszenia przepisów RODO .
Biegiem na policję .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 15:50
~~Lawendowoniebieska Trzmielina napisał(a): Powiem tak: wszyscy faszyści nazywający siebie polskimi prawicowcami powinni zgnić w więzieniu.

tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 kwietnia 2025r. o 15:58
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypominam ci tu pajacu że kiedy ja zamieściłem tu post z twojego konta na FB o swoim bratanku to jęczałeś tu jak Piekarski na mękach...;D

Tumanie , zwróciłem ci uwagę że nie masz prawa podawać danych osobowych wnuka . Imię nie stanowi naruszenia przepisów RODO .
Biegiem na policję .

tumanie?
a ty ''tumanie '' kumasz że twój brat ma raczej to samo nazwisko co ty więc w taki sposób naruszyłeś jego prawa...
a swój post ''TUMANIE'' podpisałeś swoim imieniem i nazwiskiem...
zresztą swoim nazwiskiem z własnej podpisywałeś i tu swoje posty bo ty lubisz być ''na świeczniku''

masz farta że bratanek cię ''olał'' widząc w tobie kogoś kto szybciej pisze niż myśli...;D
ty nawet rodzinę wciągasz w te swoje śmierdzące ''szambo''...;D
a później lamentujesz że ktoś tam wchodzi z butami w twoje życie...
dziwne bo sam je tu opisujesz ze szczegółami...
przypomnij jak to zimą ''dojeżdżałeś '' skuterkiem do pracy...;D
~~siostra Bożena niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 16:17
Szukaj i słuchaj bracie mądrych ludzi od których możesz się czegoś nauczyć .
Piszesz z kimś od którego możesz podnieść swój poziom wiedzy i korzystaj z tego ile możesz.
Zresztą to jedyny z którym piszesz bo reszta chyba uznała cię za straconego dla społeczeństwa i cię ignoruje .
14240
M21W2
17 kwietnia 2025r. o 16:28
Januszku nie wyzywaj nie będziesz wyzywany , nazwanie ciebie tumanem jest adekwatną odpowiedzią na nazwanie mnie pajacem .

masz farta że bratanek cię ''olał'' widząc w tobie kogoś kto szybciej pisze niż myśli...;D
ty nawet rodzinę wciągasz w te swoje śmierdzące ''szambo''...;D
a później lamentujesz że ktoś tam wchodzi z butami w twoje życie...

Nadal sypiesz kłamstwami twojego " sygnalisty "? czy są to kolejne twoje oszczerstwa . nikt poza tobą nie wchodzi z BRUDNYMI buciorami w moje życie osobiste. dowód powyższy twój wpis .

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij jak to zimą ''dojeżdżałeś '' skuterkiem do pracy...;D

COŚ KARYGODNEGO , jak ja mogłem napisać że dojeżdżałem i tu mała poprawka , nie skuterem a motocyklem Jawa C , Z .

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a ty ''tumanie '' kumasz że twój brat ma raczej to samo nazwisko co ty więc w taki sposób naruszyłeś jego prawa...

Jesteś MISTRZEM w wymyślaniu idiotycznych twierdzeń .

Dopisane 17.04.2025r. o godz. 16:28:

Nie karm TROLLA Lucjan , nie karm TROLLA .
17 kwietnia 2025r. o 16:33
M21W2 napisał(a): .

Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a ty ''tumanie '' kumasz że twój brat ma raczej to samo nazwisko co ty więc w taki sposób naruszyłeś jego prawa...

Jesteś MISTRZEM w wymyślaniu idiotycznych twierdzeń .

podważ to co twierdze opierając się na faktach a nie na ''bleblaniu'' dla bleblania...

chcesz może powiedzieć że syn Kowalskiego nie ma nazwiska ojca?
chcesz może powiedzieć pajacu że nie podpisałeś swojego postu do bratanka swoim imieniem i nazwiskiem by nie miał wątpliwości kto do niego pisze? ;D

ty pajacu nie masz bladego pojęcia czym są dane wrażliwe i to kto jest a kto nie osobą publiczną ...
ośmieszyłeś się tu kiedyś kiedy zarzuciłeś mi pajacu że naruszam zapisy RODO wspominając o twoim koledze z ''s'' i musiałem ci to tłumaczyć jak ''krowie na rowie '' czego efektem było to że przyznałeś mi rację...
a jak to było z grubasem kiedy ''pytałeś '' czy możesz upublicznić tu jego dane skoro jest osobą publiczną ...
a tylko przebierałeś nóżkami by to tylko upublicznić ...;D

cienki boluś z ciebie Lucuś i totalny dyletant tematyczny...;D
zresztą nie tylko w tym temacie ...
17 kwietnia 2025r. o 16:43
dobra ...
nurzaj się tu w swoim ''rynsztoku'' bo szkoda mi czasu na ciebie a tenis mi ucieka...

myśl co piszesz a nie to co emocje i głupota ci podpowie...;D
masz czas ...z godzinę ...
weź głęboki oddech i uspokój się bo tlen ci odetnie...;D
~~klucznick niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 16:50
gdzie Lucjanowi do twoich wyczynów za plecami żony

ogarnij sie patałachu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza