~~Brunatnoczerwona Mina napisał(a):~Biaława Nasturcja napisał(a): ~~Szkarłatnoczerwona dla ciebie to Góra kasy a dla kogoś to grosze. Po co się pielkisz. Tankuj gdzie ci wygodnie. Gość napisał jakie ma doświadczenia i tyle. Wolisz po dziurach jeździć (jakie są na GS ) to jeździj. Kogo to obchodzi. Może zmień pracę to też nie będziesz musiał o te kilka złoty się awanturować.
Wolę po dziurach jeździć i płacić Polskiemu przedsiębiorcy który zatrudnia polskich pracowników jak pisowskim Spółkom propagandowym, **** ORLEN
~~Krwawosiny Wyżlin napisał(a): Heheheh aleś pojechał. Akurat Orlen to chyba najbardziej polska firma obok KGHM.
~~Bladoróżowy Uczep napisał(a): Panie Bernardzie, skoro ktoś sprzedał gazetę i na tym zarobił to zdaję się że to nazywa wolny rynek. A jeśli ktoś sprzedał to znaczy że coraz mniej przynosiło to zysków. Proste prawa ekonomii a wiedze że głowa od tego boli.
Horus napisał(a):~Srebrnobiała Macierzanka napisał(a): Horus, a skąd jest paliwo na shellu? Znowu się zaorałeś...
no skąd?
''oświeć ''mnie...
:]
napisz mi też skąd jeest paliwo na BP...bo tam też niekiedy się tankuję...
nie pisz mi skąd jest na jakimś dennym lotosie ;) czy orlenie bo i tak tam się nie pojawiam ...
ich ''paliwo'' przypomina mi coś co pobiera się ze studni...:]
~Szafirowa Rudbekia napisał(a): Ale was to boli wszystko matkę byście sprzedali. Najwazniejsze sektory gospodarki powinny być w polskich rękach. Właśnie żeby Niemiec nie pisał nam jak mamy świat postrzegać. Żeby Niemiec nie pisał że zbrodni dokonali mężczyźni czy jacyś faszyści.
Bernard napisał(a):~~Krwawosiny Wyżlin napisał(a): Heheheh aleś pojechał. Akurat Orlen to chyba najbardziej polska firma obok KGHM.
KGHM... od tego propagandowego przekrętu z maseczkami, Dudą i Antonowem w kwietniu? W sumie pasuje : )
Dopisane 10.12.2020r. o godz. 08:20:~~Bladoróżowy Uczep napisał(a): Panie Bernardzie, skoro ktoś sprzedał gazetę i na tym zarobił to zdaję się że to nazywa wolny rynek. A jeśli ktoś sprzedał to znaczy że coraz mniej przynosiło to zysków. Proste prawa ekonomii a wiedze że głowa od tego boli.
W dodatku mądrze uciekli z rynku, na którym władza szczuje na nich ludzi.
.