Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): ty naprawdę jesteś nienormalny...
ty psycholu powinieneś się leczyć ...
ty się robisz niebezpieczny dla otoczenia...
Dla Ciebie Janusz z całą pewnością ... falują ci już rajty ? BOCHATERZE z klawiaturką ?
~Kanarkowy Kaczeniec napisał(a): "PiS prowadzi wojnę z całym światem: z kobietami, z młodzieżą, z nauczycielami, z lekarzami, przedsiębiorcami, pracownikami budżetówki, z Europą (itp.). Bez wprowadzenia stanu nadzwyczajnego, tak naprawdę wprowadzili nam faktyczny stan wojenny. Lekceważą społeczeństwo. Napychają sobie kieszenie. Biją ludzi na ulicach. A my jesteśmy wolne i wolni i z tej wolności nie zrezygnujemy!"
~~Brudna Naparstnica napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): ty naprawdę jesteś nienormalny...
Dla Ciebie Janusz z całą pewnością ... falują ci już rajty ? BOCHATERZE z klawiaturką ?
Piotrze R, przypomnij proszę czym się zakończyła w sądzie sprawa karna z powództwa Janusza ?
Jaki był wyrok ,ile mu zasądzili ,siedzi do teraz ,kto i li zapłacił ?
I jak ci z tym Piotrze R . ? ,piłeś już przedtem czy zacząłeś dopiero po sprawie ?
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Brudna Naparstnica napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): ty naprawdę jesteś nienormalny...
Piotrze R, przypomnij proszę czym się zakończyła w sądzie sprawa karna z powództwa Janusza ?
Jaki był wyrok ,ile mu zasądzili ,siedzi do teraz ,kto i li zapłacił ?
I jak ci z tym Piotrze R . ? ,piłeś już przedtem czy zacząłeś dopiero po sprawie ?
Przepraszałem , ale już więcej nie bęndę . Następnym razem gnój dostanie po ryju na wstępie .
Z natury jestem łagodnym człowiekiem , chyba , że mi ktoś na język nastąpi . A Głupia Papuga tak właśnie zrobiła.
Kiedy ta rozprawa Janusz , bo ja donosicielem nie jestem .
Ty lokalny celebryto masz prawo określić ... kiedy dostaniesz w pysk.
Mów Głupia Papugo .