Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zbrodnia komunistyczna grudzień 1970 .

22258
#Horus nieaktywny
17 grudnia 2020r. o 20:26
M21W2 napisał(a): ~~Białawoszara Miechunka , Mój przewodniczący olał robotników , obecnie mieszka w ogrodzonej willi , niczym się nie różni od komunistów z którymi poszedł na układy .
Mój przewodniczący sprzedał się komunistom jak Judasz sprzedał robotników w obce ręce , zrobił z nas tanią siłę roboczą .
Co ty sądzisz o moim byłym przewodniczącym , pewnie jest to Twój bohater który samotnie obalił komunizm .

to był twój przewodniczący którego ty zdradziłeś ...to był twój przewodniczący dla którego i ty przeskakiwałeś swój ''płot''
dzisiejszy twój ''przewodniczący'' okrada państwo jak to wcześniej napisano...
ten twój dzisiejszy ''przewodniczący'' nawet pomnika nie obronił ...
za to wspaniale wychodzi mu obrona klechy pedofila ...

to jest ten twój dzisiejszy ''przewodniczący''...hahaha

a ''ruski '' węgiel nadal w tysiącach ton jedzie do Polski ...
a dzisiaj upada stocznia w Świnoujściu...

gdzie jest ten twój ''przewodniczący''?

był pod pomnikiem stoczniowców ?
dawaj zdjęcie ...

Wałęsa był ...
gdzie był ten twój ''duda''?
u prezesiny?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oranżowy Pomidor niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 20:33
miejcie choć trochę litości nad Lucjanem

jak widać każde pokolenie ma swoje porażki
22258
#Horus nieaktywny
17 grudnia 2020r. o 20:37
:)

prawda...spuśćmy zasłonę miłosierdzia na tą postać ...:]
14240
M21W2
17 grudnia 2020r. o 20:38
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a): Rozchodnik , Piotrowicz to taki sam komuch jak inni , plama na wizerunku PiS .
Jak byłeś szeregowym członkiem PZPR nie ponosisz winy za wierchuszkę .
Wielu może i w dobrej wierze wstąpiło do tej przestępczej organizacji nie zdając sobie z tego sprawy .

Podobnie jak ty tylko gdzie schowałeś tą czerwoną legitymację ,?czekasz aż komuna wróci ?

Jestem w stanie Tobie przedstawić dokumenty że nie należałem do żadnej partii , przyjmujesz zakład .
Wiem że się wymigasz jak wszyscy oszczercy .
Ty piszesz że nie byłeś w partii jesteś w stanie to udowodnić .

17 grudnia 2020r. o 20:49
M21W2 napisał(a): P.S . Michunka , czy Twoim zdaniem wszyscy żołnierze LWP to mordercy odpowiedzialni za śmierć robotników Wybrzeża .
Ich Dowódca był przywódcą zorganizowanej grupy przestępczej .

skoro tak to dlaczego sekretarce , sprzątaczce szeregowemu milicjantowi po weryfikacji zmniejszono emerytury ,Lucjan daj sobie spokój ,przynajmniej nie mąć
14240
M21W2
17 grudnia 2020r. o 20:49
Janusz tu ziemia , od dziesięciu lat jestem emerytem , co za brednie wypisujesz .

Zadałem pytanie , czy wszyscy żołnierze LWP to mordercy , skoro ich przywódcy wydali rozkaz do użycia armii do w walce z własnym narodem .

Nic nie piszesz w temacie , czyżby braki wiedzy o zbrodniach komunistów , a może masz inny powód .
Oszczerstwa to Twoja cecha nabyta czy wrodzona .
22258
#Horus nieaktywny
17 grudnia 2020r. o 21:09
M21W2 napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Jestem w stanie Tobie przedstawić dokumenty że nie należałem do żadnej partii , przyjmujesz zakład .
Wiem że się wymigasz jak wszyscy oszczercy .
Ty piszesz że nie byłeś w partii jesteś w stanie to udowodnić .

facet...po kiego ''wuja'' komuś twoje ''dowody''?
komu i co chcesz ''udowadniać''?
znowu masz parcie na ''świecznik''? :]

piszesz o innych że to ''oszczercy''a ty sam kmiotku nie pisałeś o mnie ''komuchu''?
czy ty nie poruszałeś tu postaci mojego ojca?
jakie miałeś do tego prawo?
ale kiedy pisze się o twoich toksycznych relacjach z bratem jęczysz tu jak zarzynane prosię ...:]

ja czy ktoś inny mamy ci udowadniać ze nie należeliśmy do jakiejś partii?
a kim ty jesteś ? :]
ja mam spokojne sumienie i nie muszę ci tu niczego udowadniać ...
dlaczego ty musisz?
czyżbyś dzisiaj się czuł spokojny bo twoje akta kiedyś spłonęły na jakimś wysypisku?
(scena z filmu ''Psy'' )
a może twoja książeczka z PZPR zakopana jest pod jakąś jabłonką i tylko ty wiesz pod którą...:]

17 grudnia 2020r. o 21:11
m 21 wymień kraj w którym za zbrodnie został ktoś z rządzących pociągnięty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza