Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zbrodnia komunistyczna grudzień 1970 .

14240
M21W2
17 grudnia 2020r. o 21:16
~~Oranżowy Pomidor napisał(a):
M21W2 napisał(a): P.S . Michunka , czy Twoim zdaniem wszyscy żołnierze LWP to mordercy odpowiedzialni za śmierć robotników Wybrzeża .
Ich Dowódca był przywódcą zorganizowanej grupy przestępczej .

skoro tak to dlaczego sekretarce , sprzątaczce szeregowemu milicjantowi po weryfikacji zmniejszono emerytury ,Lucjan daj sobie spokój ,przynajmniej nie mąć

Jesteś w stanie odróżnić moją osobistą opinię , opinię Lucjana od stanowiska Posłów którzy to uchwalili . z tego co wiem nikomu nie zabrano emerytur tylko obniżono do średniej krajowej .
Nadal miliony emerytów może tylko pomarzyć o takiej emeryturze jak ich .
Zadziwiająca troska o emerytów bezpieki , zomo i milicji , czym różni się sekretarka w szkole od sekretarki w uprzywilejowanych w tamtym czasie resortach siłowych .
Dlaczego sprzątaczka w MO ma mieć znacznie wyższą emeryturę od sprzątaczki w szkole , odpowiesz ?.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oranżowy Pomidor niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 21:27
czy ja napisałem że zabrano,

szkoda że nie wiesz (kategorią zaszeregowania i układem zbiorowym)

nie bronie nikogo

14240
M21W2
17 grudnia 2020r. o 21:27
Horusie cytujesz nie czytając czy robisz za gamonia , dalej insynuacje i brednie , stać Ciebie na więcej tylko musisz uwierzyć w siebie .

Dobranoc manipulancie .
17 grudnia 2020r. o 21:33
M21 Ty już masz ,nie będę pisał co .

piszesz z pomidorem ,a że wszędzie widzisz Horusa no to jest Twój problem,

dobrej nocy
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
17 grudnia 2020r. o 21:33
M21W2 napisał(a): Horusie cytujesz nie czytając czy robisz za gamonia , dalej insynuacje i brednie , stać Ciebie na więcej tylko musisz uwierzyć w siebie .

Dobranoc manipulancie .

Horusie nie dyskutuj z tym Idiota bo to stare próchno zaciera łapki ,że ma dyskutanta ,Zauważyłeś ,że już któryś raz z kolei mówi dobranoc i ciągle wraca .
14240
M21W2
17 grudnia 2020r. o 21:38
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a): Rozchodnik , Piotrowicz to taki sam komuch jak inni , plama na wizerunku PiS .
Jak byłeś szeregowym członkiem PZPR nie ponosisz winy za wierchuszkę .
Wielu może i w dobrej wierze wstąpiło do tej przestępczej organizacji nie zdając sobie z tego sprawy .

Podobnie jak ty tylko gdzie schowałeś tą czerwoną legitymację ,?czekasz aż komuna wróci ?

Na zakończenie , Januszku przeczytaj co napisał twój koleżka Malinowy , gdzie schowałem swoją czerwoną legitymację , otrzymał odpowiedź a Ty kibic z dala idd .
17 grudnia 2020r. o 21:38
no nie następny

a teraz chyba kumam
14240
M21W2
17 grudnia 2020r. o 21:47
~~Oranżowy Pomidor napisał(a): M21 Ty już masz ,nie będę pisał co .

piszesz z pomidorem ,a że wszędzie widzisz Horusa no to jest Twój problem,

dobrej nocy

Moja odpowiedź była do Horusa , źle zrozumiałeś , odpowiedziałem na jego brednie
i insynuacje .

Ty nie bredziłeś , pisałeś konkretnie i takie otrzymywałeś odpowiedzi .
Dobranoc .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza