M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Rozchodnik , Piotrowicz to taki sam komuch jak inni , plama na wizerunku PiS .
Jak byłeś szeregowym członkiem PZPR nie ponosisz winy za wierchuszkę .
Wielu może i w dobrej wierze wstąpiło do tej przestępczej organizacji nie zdając sobie z tego sprawy .
Podobnie jak ty tylko gdzie schowałeś tą czerwoną legitymację ,?czekasz aż komuna wróci ?
Jestem w stanie Tobie przedstawić dokumenty że nie należałem do żadnej partii , przyjmujesz zakład .
Wiem że się wymigasz jak wszyscy oszczercy .
Ty piszesz że nie byłeś w partii jesteś w stanie to udowodnić .
Jak najbardziej na szalę kładę całą moją rodzinę i setki świadków .Brzydzę się partyjniakami Ubekami i Pisowcami .
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Horusie cytujesz nie czytając czy robisz za gamonia , dalej insynuacje i brednie , stać Ciebie na więcej tylko musisz uwierzyć w siebie .
Dobranoc manipulancie .
Horusie nie dyskutuj z tym Idiota bo to stare próchno zaciera łapki ,że ma dyskutanta ,Zauważyłeś ,że już któryś raz z kolei mówi dobranoc i ciągle wraca .
M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Horusie cytujesz nie czytając czy robisz za gamonia , dalej insynuacje i brednie , stać Ciebie na więcej tylko musisz uwierzyć w siebie .
Dobranoc manipulancie .
Horusie nie dyskutuj z tym Idiota bo to stare próchno zaciera łapki ,że ma dyskutanta ,Zauważyłeś ,że już któryś raz z kolei mówi dobranoc i ciągle wraca .
Zostało mi jeszcze Tobie siwy młodzieńcze powiedzieć , -- Dobranoc hejterze .
~~Herbaciany Kokornak napisał(a): Smutne, że nawet temat dotyczący jednego z najtragiczniejszych wydarzeń we współczesnej historii Polski zamienia się w jatkę.
Problem to dlaczego Jaruzelski, Kociołek i inni sprawujący kierownicze funkcje w tamtym zbrodniczym systemie nie zostali ukarani.
skorn napisał(a): Trzeba przypominać, zanim z bandyty jaruzelskiego ktoś zrobi bohatera.