Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
14240
M21W2
25 grudnia 2020r. o 9:24
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Szkoda że w tym temacie nie wypowiada się Przemek , którego motto to nauka przede wszystkim .

M21 - Lucjan Złotkowski .

nikt nie chce mieć cokolwiek wspólnego z -jak to było?

aha...''konfidentem'' :]

Zdrowych Pogodnych Świąt , Wszelkiej pomyślności w życiu osobistym .

Wszystkiego Najlepszego Januszku .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 9:45
życzenia od kogoś takiego jak ty wzbudzają we mnie obrzydzenie więc daruj je sobie...
masz tu kumpla ...do niego sobie pisz...

''życzenia''?

od takiego fałszywca jak ty?
który wchodzi do kogoś do domu by zbierać na niego ''haki''?

wal się ...:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 10:02
Horus napisał(a): życzenia od kogoś takiego jak ty wzbudzają we mnie obrzydzenie więc daruj je sobie...

''życzenia''?

No , no . Tego akurat nie wiedziałem ... " który wchodzi do kogoś do domu by zbierać na niego ''haki''? "

Może powyższe stwierdzenie tłumaczy tak częstą obecność Janusza u Przema :D

Ciekawym co Przemo powie . :)

Ale wracając do sprawy Lucjanie i Ty Przemo ... proszę Was nie szczepcie się . Zobaczcie jak morduje się Ludzi ...

Jeszcze raz Wesołych Świąt ... mimo wszystko :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
25 grudnia 2020r. o 10:24
Horus napisał(a): życzenia od kogoś takiego jak ty wzbudzają we mnie obrzydzenie więc daruj je sobie...

''życzenia''?

Wiem Januszku rozumu nie mogę Tobie życzyć dopóki nie wyplujesz wszystkiego jadu .
Pluj nim jak najczęściej jest śmierdzący ale nie groźny , na mnie nie działa .

Miłego relaksu , nie denerwuj się tak , wypalasz dwie paczki papierosów dziennie , to nie pomaga .
Spacerek z pieskami i głębokie oddechy na uspokojenie .

Wracając do tematu , przemyśl co Przemek napisał , jesteś strachliwy to nie pomaga w podejmowaniu właściwych decyzji .

Ja wchodząc do domu Przemka zadałem pytanie jego żonie czy powinienem być w maseczce , wiedząc że on jest w grupie dużego ryzyka , odpowiedziała że nie .
Skoro gospodarze podjęli taką decyzję to Twój post skierowany do niego jest co najmniej wątpliwej jakości , tak jak zdecydowana większość Twoich wypocin .

Jeszcze raz miłego relaksu .

~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
25 grudnia 2020r. o 10:26
Ale to ty kmiocie sam tu opisywałeś co słyszałeś u PanaM i o tym jak ponoć zwracał się do żony. Przecież jest to tu na forum.
Chcesz na siłę wciągnąć PanaM w swoje pseudodyskusje? Może faktycznie popisz sobie ze Złotkowskim bo inni jakoś nie zdradzają ochoty na pisanie z tobą.
22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 10:28
:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 10:37
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): Ale to ty kmiocie sam tu opisywałeś co słyszałeś u PanaM i o tym jak ponoć zwracał się do żony. Przecież jest to tu na forum.
Chcesz na siłę wciągnąć PanaM w swoje pseudodyskusje? Może faktycznie popisz sobie ze Złotkowskim bo inni jakoś nie zdradzają ochoty na pisanie z tobą.

Januszu z pod tyldy . Pani Iza to fantastyczna Kobieta , a że Przemo tak gada , to nic nie znaczy .

Do mnie też swego czasu powiedział " szperdalaj " i do dzisiaj się z tego śmieję :D

Kiedy wracam od znajomych na swoją melinę , to też mówię ... " szperdalam " :D

Panowie , jeszcze raz proszę Was , olejcie te szczepienia !!

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 10:44
M21W2 napisał(a):

''życzenia''?

Wiem Januszku rozumu nie mogę Tobie życzyć dopóki nie wyplujesz wszystkiego jadu .
Pluj nim jak najczęściej jest śmierdzący ale nie groźny , na mnie nie działa .

Miłego relaksu , nie denerwuj się tak , wypalasz dwie paczki papierosów dziennie , to nie pomaga .
Spacerek z pieskami i głębokie oddechy na uspokojenie .

Wracając do tematu , przemyśl co Przemek napisał , jesteś strachliwy to nie pomaga w podejmowaniu właściwych decyzji .

Ja wchodząc do domu Przemka zadałem pytanie jego żonie czy powinienem być w maseczce , wiedząc że on jest w grupie dużego ryzyka , odpowiedziała że nie .
Skoro gospodarze podjęli taką decyzję to Twój post skierowany do niego jest co najmniej wątpliwej jakości , tak jak zdecydowana większość Twoich wypocin .

Jeszcze raz miłego relaksu .

ty raczej zajmij się swoim marnej jakości ''rozumkiem''
to on ci podpowiedział byś zachował się jak rasowy ''esbek'' wchodząc z fałszywym uśmieszkiem do domu tego kto być może zaprosił cie mając dobre intencje ...
to twój ''rozumek'' teraz ci kazał bredzić o tych dwóch packach papierosów?
co jeszcze głombie wymyślisz?...:]

i ty piszesz o moim ''jadzie''? ...hahaha

twoja ''tempota'' umysłowa nawet nie pozwala ci zrozumieć tekstu który przeczytałeś...

to Przemek napisał o mojej ''strachliwości''?
ale z ciebie tuman...hahaha

ale to akurat być może sam Przemek tu napisze...
ja ze swojej strony pozwolę nadal ci pląsać w oparach własnej głupoty...

jak to ktoś ci napisał?

''konfidencie''?....hahaha

Dopisane 25.12.2020r. o godz. 10:44:

Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): Ale to ty kmiocie sam tu opisywałeś co słyszałeś u PanaM i o tym jak ponoć zwracał się do żony. Przecież jest to tu na forum.

Januszu z pod tyldy . Pani Iza to fantastyczna Kobieta , a że Przemo tak gada , to nic nie znaczy .

powiedzmy że tak gada...
czy to jest powód by to opisywać publicznie?
ale jak ktoś zajmuje się czyimś życiem bo własne przegrał wtedy takie zachowanie jest do zrozumienia...

stąd chyba Wigilia u kumpla a nie u dziecka cz...dzieci...

ważniejszy ''słoń'' i okoliczność nachlania się ...:]

ale ''życie''...hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Manilift zaprasza