Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
14240
M21W2
25 grudnia 2020r. o 10:51

Januszku , dziękuję za poświęcony mi czas , na PYSKÓWKI nie odpowiem , Pyskuj dalej , bez odbioru .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 10:57
no i czego znowu jęczysz?
przecież to ty kmiotku do mnie napisaleś...hahaha

teraz kiedy zasadziłem ci kolejnego ''kopa'' ponownie umykasz z podkulona kitą...

i słusznie zresztą bo twoje ''bździny'' psują mi zapach choinki...:]

i może nie wracaj?
po co masz się znowu narażać...:]

'' TW Lucku'' :]

22639
#korniszon nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 10:59
[img=1608890386_9k9g2kb.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 11:03
Bogu , cały wieczór dyskutowałem z KUMPLEM o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy :D Wykładałem na czym polega różnica między samozwańczymi bogami , a Stwórcą :)

Dzieciaki żyją swoim życiem . Ja się nie mieszam i ty się bogu nie mieszaj , chyba , że chcesz w pier...dol od Radka , bo ode mnie masz gwarantowany . Powiedz tylko kiedy i gdzie bochaterze z klawiaturką i pięcioma komputerkami :)

Przemo , Lucjanie . Proszę Was nie dajcie się zaszczepić . Nie chcę widzieć Waszych nekrologów ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 11:15
Pannazdzieckiem napisał(a): Bogu , cały wieczór dyskutowałem z KUMPLEM o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy :D Wykładałem na czym polega różnica między samozwańczymi bogami , a Stwórcą :)

Dzieciaki żyją swoim życiem . Ja się nie mieszam i ty się bogu nie mieszaj , chyba , że chcesz w pier...dol od Radka , bo ode mnie masz gwarantowany . Powiedz tylko kiedy i gdzie bochaterze z klawiaturką i pięcioma komputerkami :)

wieczór wigilijny i...dyskusja z kumplem przy wódzie...jakież to wymowne
i to ...''dzieciaki żyją swoim zyciem''
słusznie...uwolnili się od ''ojca''

stąd brak zaproszenia na RODZINNĄ kolację i stąd kumpel i wiadro wódy...:]

takie to oto ''życie '' :]

cholera...hotele pozamykane to i inne ''przybytki'' chyba też...
gdzie tu szukać ''katharsis''? :]
biedra nieczynna więc i nurasów tam nie uświadczy...

samotność jest jak sznur na szyi ...zaciska się powoli ale nieubłaganie ...:]

a tu ...tik-tak...tik -tak...

''czarny chleb i czarna kawe...''...hahaha
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 11:17
Kiedy bogu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Marchewkowy Kaczeniec niezalogowany
25 grudnia 2020r. o 11:29
Panie Horus czy mógłby Pan choć w Święta nie prowadzić swoich brzydkich gierek i wycieczek osobistych .
Pokazał Pan nieraz jak niski poziom prezentuje , proszę dać odpocząć od siebie w tym świątecznym okresie .

22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2020r. o 11:34
panie ''jakiś tam'' :]

a kto ''otworzył dzień'' swoimi ''wycieczkami''?

więc ''wal się '' panie ''jakiś tam'' :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Zapraszamy