~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja namawiam i sam też się zaszczepię a na takich jak ty mam włączonu ignor ;)
Pannazdzieckiem napisał(a):~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja namawiam i sam też się zaszczepię a na takich jak ty mam włączonu ignor ;)
Sie rozumie , ignorancja to ciekawy oręż . Ja to w wojsku dupa . Tak mnie kiedyś uczono :)
Ja Starszy Szeregowy Piotr Różański ( kompania łączności , Las Żagań ) nie dam się zaszczepić i jest kilka osób wokół mnie , co też będą stawać okoniem :D
Ale Ty Aster ... masz wolny wybór ... tylko kiedy zaczną umierać Twoi Bliscy zaszczepieni , nie miej do mnie żalu ... nie mogłem Was zarazić , jesteście chronieni ...
Dobranoc :)
~~Celestynowa Runianka napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja namawiam i sam też się zaszczepię a na takich jak ty mam włączonu ignor ;)
Sie rozumie , ignorancja to ciekawy oręż . Ja to w wojsku dupa . Tak mnie kiedyś uczono :)
Ja Starszy Szeregowy Piotr Różański ( kompania łączności , Las Żagań ) nie dam się zaszczepić i jest kilka osób wokół mnie , co też będą stawać okoniem :D
Ale Ty Aster ... masz wolny wybór ... tylko kiedy zaczną umierać Twoi Bliscy zaszczepieni , nie miej do mnie żalu ... nie mogłem Was zarazić , jesteście chronieni ...
Panna ty nie musisz się szczepić bo jesteś steryny .
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Celestynowa Runianka napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja namawiam i sam też się zaszczepię a na takich jak ty mam włączonu ignor ;)
Panna ty nie musisz się szczepić bo jesteś steryny .
Jaki ? Styrany , sterylny ... ?
Nie rozumiem intencji ... :)