~~Brunatnoczerwona Śliwa napisał(a): Horus napisał(a): więcej...jeśli uważasz że coś jest nie tak z moimi ''upodobaniami '' :) to ten ''fakt'' powinieneś zgłoscić do odpowiednich ogranów ścigania...
postępując inaczej sam łamiesz prawo...
Falco, mimo wszystko lubię cie chłopie. Opisy, o których wspomniałem, bynajmniej nie były cytatami. Był to wyraz twojej, podkreślam, TWOJEJ inwencji twórczej. Wtedy mi zaświtało, że dla swojego bezpieczeństwa powinieneś porozmawiać ze specjalistą. To nie nakaz z mojej strony, a tylko sugestia, w dobrej wierze. Sugestia człowieka patrzącego z boku. A że wyraźnie masz tendencję do przerzucania na kogoś swoich skłonności, pokazałeś w swoim powyższym wpisie. "Odwracając sytuację" próbujesz mi wmówić, że to ja mogę mieć jakiś problem. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy to ja to opisuję jakieś swoje fantazje związane z molestowaniem?
A czy łamię prawo? Nie wiem, czy jesteś niebezpieczny. Pogadaj ze specjalistą, to ty sam będziesz wiedział jak to z tobą jest. Ja mam tylko podejrzenia.
mimo wszystko mnie lubisz?
ale jaja...:]
czyli to z sympatii nie dość że manipulujesz słowem to jeszcze SUGERUJESZ mi wizytę u specjalisty?
ale na szczęście w swojej ''łaskawości'' nie napisałeś że jest to ''nakaz'' :]
co ty w każdym swoim wpisie wspominasz o moich to niby ''skłonnościach''?
ty ...a może ty ...no wiesz ...;)
może coś tu nieśmiało ''sugerujesz''?
nie ,nie chłopie...nic z tych rzeczy... :]
ok. możesz sobie pofantazjować :] ale na więcej nie licz... :]
''Nie wiem, czy jesteś niebezpieczny.''
co ty nie powiesz????
nie wiesz ale coś ''sugerujesz'' ;)
myślę że skoro nie wiesz -ale nie masz pewności - powinieneś jako przykładny obywatel zgłosić ''możliwość popełnienia przestępstwa '' :]
inaczej możesz być współodpowiedzialnym ...;) bo mając ''wiedzę i ''podejrzenia'' nie zapobiegłeś ...hahaha
sprawa będzie o tyle łatwa że ani ze mnie ''pan ksiundz''ani jakiś biskup bo oni nic nie widzą ,nic nie słyszą w ''majestacie prawa'' ;)
możesz się tu dalej ''produkować'' :]
a ja w tym czasie poszukam kolejnych materiałów o kleszej pedofilii ...;)
dam ci ''paliwko'' :]
Dopisane 28.12.2020r. o godz. 12:35:
~~Rudy Mak napisał(a): Z tym Horusem naprawdę jest coś nie tak , odwraca kota ogonem i z wszystkiego się tłumaczy .
o proszę ...kolejny co szuka u mnie''upodobań'' :]
jak to było chłopcy?
''kto nie ma pokus''?
Tadzik tak powiedział...hahaha
a wy jakie macie ''pokusy''?
śmiało...
''Duchowny, który przez 10 lat molestował i zmuszał do seksu ministrantów, a następnie został za to prawomocnie skazany, nie figuruje na stworzonej przez Ministerstwo Sprawiedliwości liście pedofilów. Dlaczego?''
''gulbi''?
czy czasem nie jest jak inni nieźle ''umoczony'' :] w krycie :] pedolili w sutannach?
słyszeliście o tym?
a może ważniejsze dla was są moje ''upodobania''
nad wyraz spodobało mi się to określenie -''upodobania'' ...hahaha
[img=1609155348_et2uz5u.jpg]