qwax_ napisał(a):M21W2 napisał(a):
Temat bardzo na czasie , moi najbliżsi to przechodzili , wiem że ryzyko zachorowania i komplikacje po przebyciu choroby są niczym w porównaniu z ograniczonym do minimum ryzykiem wystąpienia powikłań po zaszczepieniu .
Ale skąd to wiesz?
Skąd ta pewność o MINIMALNYM ryzyku powikłań i ogromnym ryzyku komplikacji przy zachorowaniu??
Zapewne z telewizora ;)
M21W2 napisał(a): Krwawniku , o czym Ty piszesz , nie porównuj wszystkich do siebie , PiS u władzy a Ty mocno zakonspirowany , ukryty pod pseudonimem Antek Szeląg , lub jakiś inny kwiatek .
Odwagi Antoś pomóż Polsce i Polakom w zwalczaniu obecnego wroga , mutującego i coraz bardziej groźnego Covida .
Napisz że się zaszczepisz , może i inni konspiratorzy z podziemia anty- PiS wezmą przykład z Antosia .Dopisane 22.12.2020r. o godz. 15:00:qwax_ napisał(a):M21W2 napisał(a):
Temat bardzo na czasie , moi najbliżsi to przechodzili , wiem że ryzyko zachorowania i komplikacje po przebyciu choroby są niczym w porównaniu z ograniczonym do minimum ryzykiem wystąpienia powikłań po zaszczepieniu .
Ale skąd to wiesz?
Skąd ta pewność o MINIMALNYM ryzyku powikłań i ogromnym ryzyku komplikacji przy zachorowaniu??
Zapewne z telewizora ;)
Masz jakieś inne argumenty , już pisałem , czytam co piszą specjaliści a nie domorośli znawcy .
M21W2 napisał(a): brak odwagi przystąpić do walki o zdrowie rodaków usprawiedliwia Ciebie i Tobie podobnych .
M21W2 napisał(a): ~~Białobrązowa Runianka , jesteś tak tępy że nie potrafisz zrozumieć co napisałem ? , Twój argument jest tak nędzny że nie powinienem na niego odpowiadać .
Szanuję mimo wszystko nawet takich jak Ty , Twój wybór , brak odwagi przystąpić do walki o zdrowie rodaków usprawiedliwia Ciebie i Tobie podobnych .
qwax_ napisał(a):M21W2 napisał(a): brak odwagi przystąpić do walki o zdrowie rodaków usprawiedliwia Ciebie i Tobie podobnych .
Zaszczepienie się to "odwaga do walki o zdrowie rodaków"??
Czyli potwierdzasz tym samym, że te szczepionki to eksperyment medyczny i trzeba dużo odwagi, by mu się poddać? ;)
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Białobrązowa Runianka , jesteś tak tępy że nie potrafisz zrozumieć co napisałem ? , Twój argument jest tak nędzny że nie powinienem na niego odpowiadać .
Szanuję mimo wszystko nawet takich jak Ty , Twój wybór , brak odwagi przystąpić do walki o zdrowie rodaków usprawiedliwia Ciebie i Tobie podobnych .
Tępy to ty jesteś dobrze ci napisał że chodzisz okakusiany po uszy ze strachu żeby cię nie dopadł koronawirus .ale nie przejmuj się takich złych ludzi nie ima się wirus .