~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): PIS to zrobi? eee na pewno?
~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): PIS to zrobi? eee na pewno?
~~Indygowy Plektrantus napisał(a):~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): PIS to zrobi? eee na pewno?
tak właśnie PIS to zrobi tak jak zrobił miliony kilometrów dróg mostów i wiele wiecej niz zrobiono za 8 lat złodziejstwa PO , przytoczę Tuseczka Ja Wam Wójta nie wybierałem , tyle w tedy tylko mógł zrobić. AAA i jeszcze jegeo ministerek gargamel. PINIENDZY NIMA I NIE BENDZIE :)
Zastosowana autokorekta
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Indygowy Plektrantus napisał(a):~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): PIS to zrobi? eee na pewno?
tak właśnie PIS to zrobi tak jak zrobił miliony kilometrów dróg mostów i wiele wiecej niz zrobiono za 8 lat złodziejstwa PO , przytoczę Tuseczka Ja Wam Wójta nie wybierałem , tyle w tedy tylko mógł zrobić. AAA i jeszcze jegeo ministerek gargamel. PINIENDZY NIMA I NIE BENDZIE :)
Chory umysłowo dziwny czlowiek ie PIS nie zrobił jednej dziesiątej dróg co zrobiło PO a pamiętasz takie drogi lokalne co nazywały się SCHETYNÓWKI ,tysiące kilometrów zostało z tego programu wybudowane lub wyremontowane ,może jeszcze jak dziwny czlowiek ie pisowski napiszesz ,że Stadiony na Euro wybudował PIS i tysiące ORLIKÓWto też wasza zasługa?
~~Srebrzystoczarna Calibrachoa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Indygowy Plektrantus napisał(a):~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): PIS to zrobi? eee na pewno?
Chory umysłowo dziwny czlowiek ie PIS nie zrobił jednej dziesiątej dróg co zrobiło PO a pamiętasz takie drogi lokalne co nazywały się SCHETYNÓWKI ,tysiące kilometrów zostało z tego programu wybudowane lub wyremontowane ,może jeszcze jak dziwny czlowiek ie pisowski napiszesz ,że Stadiony na Euro wybudował PIS i tysiące ORLIKÓWto też wasza zasługa?
A peron we Włoszczowej żonom Gosiewskiego >
no nie mogę się zgodzić, że PIS nie robił dróg. A dojazdowa do Szydło to też nic? ;-)