Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

22258
#Horus nieaktywny
29 stycznia 2021r. o 18:11
i to ma być popis twojej wiedzy?

nie raz tu dawałeś przykłady jak potrafisz przekłamywać dane teksty ...
dawaj cytaty...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
29 stycznia 2021r. o 18:11
Nie chcę nikogo przekonywać odnośnie ciekawego projektu Owsiaka:)

Lecz wierzę , a nawet jestem głęboko przekonany iż projekt Owsiaka jest dla niego fenomenalny :)
Przyznam panu Przemkowi iż rozliczenia WOŚP jest bez zarzutów :)

Lecz nie mam wątpliwości powiązania rodziny z tym projektem :)
A w następstwie stabilne życie Owsiaka .

Projekt niby prosty , a wielce dochodowy :)

To jest tak na przykładzie właścicieli firm balansujących na krawędzi bankructwa :)

Szef >przychody/zysk 100.000
Rodzina >zatrudnieni/ wynagrodzenie 60.000
Rozchody > czynsz /kredyty 35.000
I biedny szef na kromkę chleba zarabia :):)

[img=1611940299_4f0bpht.jpg]
211
skorn
29 stycznia 2021r. o 22:06
Horus napisał(a): nie raz tu dawałeś przykłady jak potrafisz przekłamywać dane teksty ...

Znów pomyliłeś mnie ze sobą.

Co z tym biskupem Alojzym? ; )

<i>
~~Płowobrunatny Motylek niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 22:37
co to za słowo (wysrewacie?
~Brązowa Tunbergia niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 23:08
Kaczor mówi że służby "nie dostrzegały przeciwwskazań" dla zakupu respiratorów od handlarza bronią.
Dlaczego szef służb nie poleciał ze stołka?
To nie pierwsza kompromitacja Kaczyńskiego i jego "służb".
Teraz za zakup respiratorów powinien odpowiadać kaczyński, szumowski i pisowskie służby
11445
PanM
30 stycznia 2021r. o 0:38
skorn napisał(a): Per saldo obie fundacje pomagają. To która w danym roku przekazała więcej, nie ma znaczenia. To nie wyścig.

PanM założył ten temat jak zwykle tylko po to, by jątrzyć.

Wręcz przeciwnie .
Zastanawia mnie czym kierują się zajadli wrogowie WOŚP / lub Owsiaka / . Jakie są ich motywacje. Oraz czy poparte są konkretnymi dowodami czy tylko robią to idąc nurtem katolickiej retoryki.
Nawiasem mówiąc chciał bym doczekać chwili gdy wszelakie fundacje zbierające na rzecz ratowania zdrowia i życia ludzi stracą samoistnie prawo bytu bo funkcję tą przejmie za nie " prawe i sprawiedliwe państwo Polskie." . Natomiast zbiórki będą się odbywały na inne dowolne cele.
[img=1611963479_zdhntu4.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
18442
PIS-PO-PRL
30 stycznia 2021r. o 10:42
PanM napisał(a):
Nawiasem mówiąc chciał bym doczekać chwili gdy wszelakie fundacje zbierające na rzecz ratowania zdrowia i życia ludzi stracą samoistnie prawo bytu bo funkcję tą przejmie za nie " prawe i sprawiedliwe państwo Polskie." . Natomiast zbiórki będą się odbywały na inne dowolne cele.

Pan to bez kitu żyje w jakimś własnym świecie. Wyidealizowanym, bez bUlu i cierpienia. Już Panu kiedyś pisałem... Takie miejsce nie istnieje i nigdy nie będzie istniało. Nie ma i nigdy nie będzie kraju, który jest w stanie pomóc wszystkim swoim obywatelom (poza Koreą Północną)

Pytałem się też, który kraj jest bliski ideału... nie odpowiedział Pan. Bo kuźwa nie ma takiego kraju :D
Nawet najlepiej rozwinięte, świeckie gospodarki, nie są w stanie pomóc wszystkim.

No ale... u nas to wina kościoła... co nie? :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
30 stycznia 2021r. o 10:50
może i nie ma ale ...
kto wie?

więcej optymizmu ...;)

trochę jest go i we mnie ...
wierzę np. że ten kraj zanim upadnie pozbędzie się tego czyraka jakim jest pis a tym samym uniknie samozagłady...

kto będzie po nich nieważne ...gorzej już być nie może...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!