ladaco napisał(a): Usłyszałem dzisiaj coś tak głupiego, że głupiej się nie da.
"Moje córki będą zbierały dla WOŚP na dzieci" - rzekła idiotka z piorunem, żądająca aborcji na życzenie - w imieniu swoich córek.
PIS-PO-PRL napisał(a): No tak... PanM populista[img=1612011934_r29n75l.jpg]
Chętnie usłyszałbym coś więcej niż "zabiore kościołowi dam chorym", "zabiorę partiom, dam chorym"
Ale Pan tylko takimi hasłami potrafi operować.
Ktoś tam wyżej wspomniał, że problem może nie leżeć tylko w pieniądzach... no ale... winny przecież jest kościół i pieniądze które zabiera chorym :D
Może kiedyś pokusi się Pan o dogłębną analizę problemu, opisze nam Pan jak wyciągnąć służbę zdrowia z zapaści... ale póki co... wina kościoła :D
Zaproponowałem merytoryczną polemikę a tu osoba czyta tylko to co chce przeczytać.
Nigdy i nigdzie nie napisałem ŻE PROPONUJĘ ZABIERAĆ RZĄDOWI LUB KOŚCIOŁOWI .
Wyraźnie piszę aby państwo i kościół mniej zabierało podatnikom to starczy na wszystko.Czy to jest dosyć jasne ?
Dałem przykłady na co władza wydaje zabrane podatnikom pieniądze . Gdyby ich albo nie zabierała albo wydała na inne cele to populizm ?
wSZYSTKO CO JEST PAŃSTWOWE MUSI BYĆ TRANSPARENTNE I REALIZOWANE WEDLE POTRZEB SUWERENA a nie władzy.
Kto jest w błędzie .
Ja wspierając ratowanie życia i zdrowia ,
Czy
Rząd kupując sobie limuzyny ?
zbynek napisał(a):ladaco napisał(a): Usłyszałem dzisiaj coś tak głupiego, że głupiej się nie da.
"Moje córki będą zbierały dla WOŚP na dzieci" - rzekła idiotka z piorunem, żądająca aborcji na życzenie - w imieniu swoich córek.
Z całego serca życzę ,urodź wychowuj a potem napisz jak ci z tym ;[img=1612010084_nt3gckg.jpg]
ladaco napisał(a):zbynek napisał(a):ladaco napisał(a): Usłyszałem dzisiaj coś tak głupiego, że głupiej się nie da.
Z całego serca życzę ,urodź wychowuj a potem napisz jak ci z tym ;[img=1612010084_nt3gckg.jpg]
kułwa.., Zbynek, masz faktycznie posłane w głowie, ubecki pomiocie..
PIS-PO-PRL napisał(a): Osoba czyta to, co PanM napisze. Nic mniej, nic więcej.
A że Pisze Pan samymi ogólnikami, to już nie mój problem.
ktoś wyżej opisał w czym może leżeć problem. Może się Pan odniesie. Tylko trzeba będzie napisać coś więcej niż te ogólniki ;)
No i faktycznie... nigdy Pan nie napisał żeby zabrać kościołowi. nigdy :D