~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany 1 lutego 2021r. o 11:26
Wyobraźcie sobie że organizujecie jakiś event, legalnie zgłoszony itp i nagle ktoś wam wbija i to burzy, hałasuje itp.. To co robicie?
Prawo ma działać tylko w jedną stronę?
~~Płowobrunatny Szarłat niezalogowany 1 lutego 2021r. o 11:30
Tak dziś chcą robić kariery polityczne i zaistnieć w mediach opluwając prezydenta RP, jak nic się sobą nie prezentuje to pluje się na mądrzejszych. Kto to jest Sas dla mediów ogólnopolskich i europejskich. Pan nikt. Pokazał swoją inteligencję jako SLD. Jego mentorzy znowu opluwają Polskę w PE. Elektoratowi czerwonemu to podoba się, bo to hołota i zawsze tak robili, a jak byli przy władzy za komuny to kto na nich gwizdał lub źle mówił to siedział w więzieniu lub na Syberię. To są postkomunistyczne dzieci komuchów.
~~Brązowa Tunbergia niezalogowany 1 lutego 2021r. o 11:32
pis robi ludziom sieczkę z mózgu bo za Dudą jeździły 2 autokary opłaconych podstawionych ludzi z banerami agitującymi. i masa milicjantów przeganiających przeciwników
~Ceglastoczerwona Kolczurka niezalogowany 1 lutego 2021r. o 11:37
~~Brązowa Tunbergia, ja słyszałem że 4 lub nawet 6 autobusów... I wszyscy w tych autobusach stali żeby więcej ich weszło... A poza tym ziemia jest płaska.
~Czerwonobrązowa Tibuchina niezalogowany 1 lutego 2021r. o 11:46
Nie bardzo rozumiem zdziwienie niektórych osób. Wezwanie to akurat normalny proces w postępowaniu. Skoro osoba jest podejrzewana o jakieś wykroczenie to taka kolej rzeczy. Dlaczego zaraz opluwac policję? Najlepiej jakby prawo działało tylko w jedną stronę? Czyli rozumiem, że jakby "przeciwników" prezydenta powyzywac to by to przyjęli na klatę, czy chcieliby składać zawiadomienia? Ciekawa teoria...
~~Płowoszary Ognik niezalogowany 1 lutego 2021r. o 11:51
~Ceglastoczerwona Kolczurka napisał(a): ~~Brązowa Tunbergia, ja słyszałem że 4 lub nawet 6 autobusów... I wszyscy w tych autobusach stali żeby więcej ich weszło... A poza tym ziemia jest płaska.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.