Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk Kobiet walczy nadal
~~Ciemnoszara Żurawka niezalogowany
7 lutego 2021r. o 17:34
Jurko61 napisał(a): Janusz bez ruchu w lewo ,czy prawo
Pozostajemy w sytuacji patowej:)

Nie chce powtarzać jak mantrę ,
Jeżeli nie teraz zaczynać ,to kiedy ???

3 lata szybciutko uciekną , a z nimi czas .
[img=1612709346_9szt938.jpg]

Jurko tobie minęło 61 lat, czy mógł byś podać co zrobiłeś dla Polski w swoim życiu ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
7 lutego 2021r. o 18:10
a może warto tu zapytać co Polska zrobiła dla niego?
i może zamiast kogoś o to pytać sam zdradzisz co to takiego dla ciebie zrobiła?
7 lutego 2021r. o 18:18
Horus napisał(a): a może warto tu zapytać co Polska zrobiła dla niego?

Polska dała mi Szkołę ,wojsko pracę ,i Rodzinę ,nigdy nie musiałem jechać do Niemiec jako gasarbajter do szparagów czy innych prac .
18442
PIS-PO-PRL
7 lutego 2021r. o 18:22
Łaskawa ta nasza ojczyzna.
Kuźwa... wzruszyłem się :D

PIS=PO=PRL
7 lutego 2021r. o 18:25
PIS-PO-PRL napisał(a): Łaskawa ta nasza ojczyzna.
Kuźwa... wzruszyłem się :D

Nie jest łaskawa ale w życiu trzeba na chleb zapracować a nie wyciągać rękę po jałmużnę do której doprowadza PIS .
18442
PIS-PO-PRL
7 lutego 2021r. o 18:30
No to zapracowałeś sobie na to co masz, czy Polska Ci to dała?
Płaciłeś podatki? To kuwa łaski Ci nie robiła, że coś od niej dostałeś. Należało Ci się... edukacja, opieka medyczna i odśnieżone drogi.
Pewnie i tak rzucała Ci kłody pod nogi, ale w wojsku byłeś to sprawnie je przeskakiwałeś ;)

PIS=PO=PRL
7 lutego 2021r. o 18:41
PIS-PO-PRL napisał(a): No to zapracowałeś sobie na to co masz, czy Polska Ci to dała?
Płaciłeś podatki? To kuwa łaski Ci nie robiła, że coś od niej dostałeś. Należało Ci się... edukacja, opieka medyczna i odśnieżone drogi.
Pewnie i tak rzucała Ci kłody pod nogi, ale w wojsku byłeś to sprawnie je przeskakiwałeś ;)

Nie wiem jak ty ale ja przeżyłem wiele rządów zaczynając od komunistów , PSL ,PO , Samoobrony ,Ligi Polskich Rodzin ,AWS ,SLD, PC i przeżyję obecny ,tylko martwię się o dzieci .
~~Siwa Czeremcha niezalogowany
7 lutego 2021r. o 18:53
Horus napisał(a): a może warto tu zapytać co Polska zrobiła dla niego?

„Nie pytaj, co twój kraj może zrobić dla ciebie, zapytaj, co ty możesz zrobić dla swojego kraju”

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza