Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk Kobiet walczy nadal
22258
#Horus nieaktywny
7 lutego 2021r. o 18:54
PIS-PO-PRL napisał(a): Łaskawa ta nasza ojczyzna.
Kuźwa... wzruszyłem się :D

:]

a ja kiedy pytam tutaj czy mam ten kraj jeszcze kochać czy już nienawidzić to wielu tu się ''burzy'' ...hahaha

a przecież też mógłbym napisać o tych '' przywilejach'' jakich tu w tym kraju doświadczyłem ...;)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Groszkowy Wilec niezalogowany
7 lutego 2021r. o 19:02
~~Siwa Czeremcha napisał(a):
Horus napisał(a): a może warto tu zapytać co Polska zrobiła dla niego?
i może zamiast kogoś o to pytać sam zdradzisz co to takiego dla ciebie zrobiła?

„Nie pytaj, co twój kraj może zrobić dla ciebie, zapytaj, co ty możesz zrobić dla swojego kraju”

przecież to hamerykańskie ,wyświechtany frazes

może coś od siebie?

~Złocistożółta Lawenda niezalogowany
7 lutego 2021r. o 19:03
Zamiast robić z siebie pajaców i udawać kobiety może by tak wygrać wybory?
Problem w tym, że wy tych wyborów nie potraficie wygrać. Obraziliście się zatem na demokrację. A niby jest Was takie miliardy? Zwłaszcza jak na rynek wyjdziecie ☺️
~~Ciemnoszara Żurawka niezalogowany
7 lutego 2021r. o 19:09
Horus napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): Łaskawa ta nasza ojczyzna.
Kuźwa... wzruszyłem się :D

:]

a ja kiedy pytam tutaj czy mam ten kraj jeszcze kochać czy już nienawidzić to wielu tu się ''burzy'' ...hahaha

a przecież też mógłbym napisać o tych '' przywilejach'' jakich tu w tym kraju doświadczyłem ...;)

Kraj jest piękny i nie winny, winni są ci co nami rządzą i pełnymi garściami okradają nas i ten Kraj .
14240
M21W2
7 lutego 2021r. o 19:13

Jak nisko trzeba upaść by o własnej Ojczyźnie pisać " ten kraj " .

~~Czerwonopomarańczowy Zimowit niezalogowany
7 lutego 2021r. o 19:14
Z kim oni chcą wojować. Aborcja to zabicie nienarodzonego dziecka, a ta trzoda to popiera. Odnośnie usuwania ciąży przepisy są jasne i przejrzyste. Oni chcą usuwać dzieci, bo to tzw. niechciane dziecko i zdarzyło się , tylko i wyłącznie im o to chodzi. Jak to sobie perfidnie tłumaczą, że aborcja to usunięcie nienarodzonego dziecka, a nie uśmiercenie. Od poniedziałku do soboty jedna z drugą chodzi, wrzeszczy i wariuje na ulicach, a w niedzielę idzie niejedna do kościoła na msze modlić się.
18442
PIS-PO-PRL
7 lutego 2021r. o 19:20
Horus napisał(a):

Kochać... żeby się nie burzyli... że nie kochasz... TEGO KRAJU :D

PIS=PO=PRL
~~Poczerwieniały Chaber niezalogowany
7 lutego 2021r. o 19:21
A ci pajace męscy to są kobiety? Jakim durniem trzeba być, żeby udawać kobietę - to się leczy! Chcecie wojny? Jak was poleje policja zimna wodą i durne łby wam trochę zmarzną, to się przekonacie, że jesteście tacy zdatni do wojny jak kozia d..a na trąbę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!