~~Burawa Krzewuszka niezalogowany 11 lutego 2021r. o 13:52
Idiota to dziwny czlowiek .
Trzeba nazywać rzeczy po imieniu a ten co napisał donos to dziwny czlowiek .
Możecie skasować. A dziwny czlowiek niech przeczyta może nie wie że jest idiotą
~~Bladozielona Bakopa niezalogowany 11 lutego 2021r. o 14:13
Ja tam byłem na tym pogrzebie i potwierdzam to co napisali. Donoszę również o tym, że prawie na wszystkich uroczystościach na cmentarzu nie przestrzegają żadnych zasad dotyczących epidemii. A potem się dziwią, że tak dużo osób na koronawirusa umiera. Jak widzicie coś takiego powinniście dzwonić do Sanepidu, że tym się zajął.
~~Czerwonawy Lilak niezalogowany 11 lutego 2021r. o 15:30
Wielokrotnie w tym tak trudnym okresie uczestniczyłem w uroczystościach pogrzebowych na bolesławieckim cmentarzu. Przy większej "frekwencji ", stałem tak jak wiele innych osób na zewnątrz kaplicy. Dzisiejsze uroczystości pogrzebowe wyglądają inaczej. Jest dużo mniejsza liczba, osób żegnających zmarłą osobę, nie otwiera się trumny, rezygnuje się ze styp.
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany 11 lutego 2021r. o 15:34
Wczoraj "niezależne" media strajkowały,więc obywatele trochę odpoczęli od tej nachalnej propagandy covidowej. Widzę,że dzisiaj dziennikarze starają się nadrobić stracony czas.
~~Żółtawozielona Kuningamia niezalogowany 11 lutego 2021r. o 15:40
W pogrzebie ,w którym uczestniczyłem,były przestrzegane obostrzenia. Rodziny i znajomych liczba była ograniczona do minimum. Szkoda ,że bolca info czy istonych nie było. mieli by co pisać - ano nie , bo nuda . Lepiej proszę sie zająć marszami, gdzie nie dosć, że obostrzenia nie są respektowane, to ich postawa z dużym prawdopodobieństwem mogła przynić się do zwiększenia liczby pogrzebów. Mało tego obrażaja Polaków.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.