Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Żałobnicy nie przestrzegają obostrzeń
~~Burawa Krzewuszka niezalogowany
11 lutego 2021r. o 13:52
Idiota to dziwny czlowiek .
Trzeba nazywać rzeczy po imieniu a ten co napisał donos to dziwny czlowiek .
Możecie skasować. A dziwny czlowiek niech przeczyta może nie wie że jest idiotą

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladozielona Bakopa niezalogowany
11 lutego 2021r. o 14:13
Ja tam byłem na tym pogrzebie i potwierdzam to co napisali. Donoszę również o tym, że prawie na wszystkich uroczystościach na cmentarzu nie przestrzegają żadnych zasad dotyczących epidemii. A potem się dziwią, że tak dużo osób na koronawirusa umiera. Jak widzicie coś takiego powinniście dzwonić do Sanepidu, że tym się zajął.
~~Zazieleniała Ślazówka niezalogowany
11 lutego 2021r. o 14:16
byłeś i nie zadzwoniłeś ,co Ciebie powstrzymało?
11 lutego 2021r. o 15:19
~~Zazieleniała Ślazówka napisał(a): byłeś i nie zadzwoniłeś ,co Ciebie powstrzymało?

Zadzwoniłem.
~~Czerwonawy Lilak niezalogowany
11 lutego 2021r. o 15:30
Wielokrotnie w tym tak trudnym okresie uczestniczyłem w uroczystościach pogrzebowych na bolesławieckim cmentarzu. Przy większej "frekwencji ", stałem tak jak wiele innych osób na zewnątrz kaplicy. Dzisiejsze uroczystości pogrzebowe wyglądają inaczej. Jest dużo mniejsza liczba, osób żegnających zmarłą osobę, nie otwiera się trumny, rezygnuje się ze styp.
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
11 lutego 2021r. o 15:34
Wczoraj "niezależne" media strajkowały,więc obywatele trochę odpoczęli od tej nachalnej propagandy covidowej. Widzę,że dzisiaj dziennikarze starają się nadrobić stracony czas.
11 lutego 2021r. o 15:36
Bolec.info protestował brawo im za to!
~~Żółtawozielona Kuningamia niezalogowany
11 lutego 2021r. o 15:40
W pogrzebie ,w którym uczestniczyłem,były przestrzegane obostrzenia. Rodziny i znajomych liczba była ograniczona do minimum. Szkoda ,że bolca info czy istonych nie było. mieli by co pisać - ano nie , bo nuda . Lepiej proszę sie zająć marszami, gdzie nie dosć, że obostrzenia nie są respektowane, to ich postawa z dużym prawdopodobieństwem mogła przynić się do zwiększenia liczby pogrzebów. Mało tego obrażaja Polaków.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza