~~Bakłażanowa Sosna niezalogowany 18 lutego 2021r. o 10:49
A może jednak warto spróbować?? Może pani redaktor przepuści jakieś drobne fiku-miku? Tylko, że to nieletni mogą czytać, więc trzeba będzie odcinek opatrzyć znaczkiem "18+", ha ha ha!!
~Błękitna Trzmielina niezalogowany 18 lutego 2021r. o 17:20
pracował od sześciu lat i którą nawet polubił.
Nie dlatego, że była stanu wolnego. To znaczy była stanu wolnego, choć z odzysku. Ale lubił ją dlatego, że i ona darzyła go oprócz zawodowego szacunku taką troszkę matczyną troską. Nie proszona o to, wykonywała wiele obowiązków, które do niej nie należały. Podlewała kwiatki w biurze, czyściła czajnik kwaskiem cytrynowym, komplementowała jego wodę kolońską i poprawiała mu przekrzywiony krawat, kiedy szedł na, jak to się teraz mówi nowocześnie, „meeting” w dowództwie.
interesowało ja to co miało najmniejsze znaczenie. Umiar jednak miał swój i nie potrzeba mu było drugiej mamy miał już 24 lata. W wieku 15 lat był bardzo lojalnym człowiekiem do swoich wybranych dziewczyn i co najważniejsze nie był tak zmęczony ta 6 letnia znajomością. Oczywiście bardzo lubiał ta dziecine Z powodu sytuacji rodzinnej ja cie lublu on cie nie lublu my się nie lublu. Ja to się bardzo lublu i ja lublu. Ale ona go nie lublu. był troche bardziej dojrzałym chłopakiem z jednego z rodu wikingów który rzucał sobie wyzwania i stabilizował sobie sam swoje życie. Drzewo w ogrodzie już zapuściło swoje silne korzenie na kawałku między oddalonej 100m od miejsca placu budowy. 6 lat jednak pamiętał ze ma mamę której nigdy nie okłamywał nie tlumaczyl zawsze gdzie wychodZi. Jego mama była bardzo troskliwa kobieta ze względu na innych mniej zaradnych dzieciaków w okolicy którzy niewłaściwie się zachowywali wobec jej syna. Nigdy nie dawałem za wygrana. NajwieksY problem sporów był oczywiście miting kolegi z 2k13.. uff.. każdej nocy smacznie spałem tworząc plaN na jutrzejszy dzień nie myśląc ze moja koleżanka chce mi podlewać kwiaty spać z m
~Kasztanowaty Winnik niezalogowany 18 lutego 2021r. o 18:26
Niska blondyna bardzo uległa bogini miłości. Znaczna przewagę ma z doborem chłopców. Champion płci żeńskiej, następne 6 lat będę się zastanawiał czy bym z nią poszedł do kościoła w innym celu niż spowiedź. T niby lecąca na hajs jest bardziej inteligenta tworzy luksusowe projekty łazienek... w ulubionych stronach widnieje na jednym z portali. Mnóstwo laików na fb.. ale czy twoje serduszko jest na tyle wypełnione miłością żebyś mogła dalej czuć się wśród swoich byłych atrakcyjna kobieta? A jeszcze strach 24l ja jednak lecę bardzo na swój intelekt. Bez urojeń. Pana B z czasów 2013k wszyscy lubili Prefekt sprytnie. 2 tygodnie pan m na skype później m zaliczenie egzaminu :D intelekt przypadek? Czy może jestem słabszym ogniwem od wyżej wymienionych ogniw łańcucha przy mojej kawie na rozładowanie agresji. Na siłowni nie mam takich problemów
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.