Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
13926
qwax_
18 marca 2021r. o 20:32
Pannazdzieckiem napisał(a):
Tego akurat nie wiem , ale z Lucjanem zawsze chciałem pochlać , bo Mądry Facet jest i na karb starości należy złożyć strach przed śmiercią .

On się nie boi śmierci. On się boi życia ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 marca 2021r. o 20:51
Ksawery ... proszę Cię ... foliarzu :D

Gramy w tej samej drużynie , tylko Lucjan jeszcze o tym nie wie :)

ps. Parówa , czy mógłbyś posłuchać Kolegi Ladaco i nie wtracać się między wódę a zakonske ... ja tu z Lucjanem dyskutuję próbując przekonać do słusznego wyboru ...

do budy bogu , albo trochę poszczekaj :D Zawsze to jakieś ubarwienie ... wklej jakiego pedofila w koloratce , albo inny symbol skłonności erotycznych :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
18 marca 2021r. o 20:52
dobre...;D

to teraz strach się spotęguje...

''Francuska mutacja koronawirusa może wkrótce zebrać żniwo równe jej brytyjskiej poprzedniczce? Jeszcze niedawno minister zdrowia Adam Niedzielski przyznawał, że za dramatyczny rozwój trzeciej fali pandemii w Polsce odpowiedzialny jest przede wszystkim brytyjski wariant wirusa, którym znacznie łatwiej się zarazić niż poprzednim Sars-CoV-2. 

Tymczasem jeszcze brytyjska mutacja nie dała się ujarzmić, a już pojawiają się doniesienia o mutacji francuskiej. Nowy wariant został zidentyfikowany w Bretanii, w historycznej krainie w północno-zachodniej Francji. Jasne jest już, że ten rodzaj zakażenia koronawirusem jest znacznie trudniej wykrywalny, bowiem nieczułe są na niego znane nam już testy PCR. ''

:D

a kiedy mutacja austriacka?...;D
4335
18 marca 2021r. o 21:04
Zaraz po brazylijskiej :D

Czyżbyś zmądrzał bogu ? Qurde , czyżbym miał udział ? :D

Chyba pójdę po piwo ...:D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
18 marca 2021r. o 21:20
czy ja tu gdzieś napisałem coś do ciebie?

więc co tu się wpieprzasz?

pisz sobie z kolegami ...a mnie omijaj o czym ci tu piszę od miesięcy...

tik -tak....tik-tak....

pamiętaj o tym i trzymaj jęzor krótko ...;D
4335
18 marca 2021r. o 21:29
No nie , ale zawsze możesz mnie cytować bogu . Masz tyle komputerków ... :D

Mam wrażenie , że Lucjan poszedł spać . No to i ja poczłapię .

Panowie !! Dobrej nocy :) Mówi cham i prostak :)

22258
#Horus nieaktywny
18 marca 2021r. o 21:31
słusznie...
temat nie dla chamów...
13926
qwax_
18 marca 2021r. o 22:22
~~Siwawa Języczka napisał(a): Dzisiaj jest 27 tys. zarażeń potem dzięki min. zachowaniu takich Gęsiówek będzie 50 tys. a może i 100 tys. Róbta co chceta!!!

Dzisiaj jest 27 tysięcy zachorowań, a więc rekord, ponieważ... zrobiono ponad 80 tys. testów, czyli również rekordowo dużo.
I jeśli rząd będzie chciał zamknąć dosłownie wszystko, to co zrobi?
To chyba oczywiste - zwiększy ilość testów do np. 100 tysięcy i wyjdzie mu ponad 30 tysięcy zarażonych. To chyba oczywiste ;)
Mam nadzieję, że nie piszę za szybko i to ogarniasz ;)
I jako zwolennik obostrzeń wytłumacz mi jeszcze dlaczego od poniedziałku dzieci z klas I-III nie mogą chodzić do szkoły? Tym bardziej, że przecież zaszczepiono nauczycieli.
A żebyś nie miał za łatwo z odpowiedzią, to podpowiem , że przedszkola i żłobki nadal funkcjonują ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.