Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
14240
M21W2
18 marca 2021r. o 17:32
qwax_ napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Qwax zapewne nie czytałeś co Piasek pisał o covidzie i szczepieniach , co pisał o lockdownie , Tobie daleko do niego , on to wszystko wyszydzał i wyśmiewał , takich Piasków jest coraz więcej , niektórzy niestety zapłacili najwyższą cenę .

Ale ten Piasek już umarł, bo nie jestem w temacie?
Bo na razie chyba zasilił tylko grono celebrytów straszących nas "maluczkich" ;)

Piasek jest przykładem człowieka który się mylił , zrozumiał jak poczuł na własnej skórze i zapewne zobaczył innych lądując w szpitalu .

Dopisane 18.03.2021r. o godz. 17:32:

~~Krwistoczerwona Karagana , wiesz co to jest hejt , właśnie Twój wpis jest tego przykładem .

Na temat hejtu z jakim spotkał się Piasek po ogłoszeniu swojej choroby w RadiuZET wypowiedział się znany trener personalny i gwiazdor telewizji - Quczaj."Kiedy zobaczylem film Andrzeja, chciałem zobaczyć reakcje ludzi. Zszokowala mnie ilość hejtu i zarzutów, że to reklama. Reklama czego? Jest to dla mnie przerażające, ale staram się zrozumieć, że tym wszystkim kieruje strach, że ludzie tak bardzo się boją, że ten strach przeradza się w totalną agresję. W momencie kiedy będziemy w tym młynie agresji, to nie zajdziemy daleko" - stwierdził trener.

Więcej: https://www.radiozet.pl/Muzyka/Andrzej-Piaseczny-w-szpitalu.-Menedzerka-ujawnila-nowe-informacje

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
18 marca 2021r. o 17:40
M21W2 napisał(a):

Piasek jest przykładem człowieka który się mylił , zrozumiał jak poczuł na własnej skórze i zapewne zobaczył innych lądując w szpitalu .

Ale co poczuł? Że jest chory?
Czyli teraz trzeba mu raka życzyć, albo zawału... to może reszta służby zdrowia ruszy... bo Piasek zachorował

PIS=PO=PRL
211
skorn
18 marca 2021r. o 17:45
Poza tym rado zet to nie jest dobre medium do cytowania.

<i>
14240
M21W2
18 marca 2021r. o 18:01
Pannazdzieckiem napisał(a): A zapomniałem dopisać , kiedy modne były szczepionki na HPV , czyli raka szyjki macicy , nie pozwoliłem Córci zaszczepić i mam dzisiaj wnuczęta :D Zdrowe :D

Dzisiaj w modzie panika z wirusem . Radzę zastanowić się , komu może zależeć na steroryzwaniu całego globu ? Są różne teorie spiskowe Lucjanie , i żaden intelekt sam nie jest w stanie definitywnie określić prawdy .

Nota bene ... cytaty z rzondowych ścierwomediów możesz sobie w buty włożyć ... z całym szacunkiem Lucjanie :)

Piotrek , moje córki urodziły się w czasie PRL , wszystkie szczepienia wtedy były obowiązkowe , nie miałem z nimi żadnych problemów zdrowotnych i do dziś tak jest , mam jak Ty wnuki i wnuczki .
Ja osobiście ostatni raz zostałem zaszczepiony w 1963 r.
Wracałem z kolonii we Wrocławiu na dworcu poinformowano nas o pandemii ospy , nikt nas ani rodziców nie pytał czy chcemy się szczepić .
Na dworcu ustawiono nas w kolejki do kilkunastu punktów szczepień i po kolei szczepiono .
Pociąg odjechał jak wszyscy pasażerowie i załoga zostali zaszczepieni , po trzech miesiącach szczepień życie wróciło do normy .
W 1963 r. Wrocław był pierwszym i największym ogniskiem epidemii ospy naturalnej w Polsce, śmiertelnej choroby wywołanej wirusem variola vera (VV). Po 1945 r. była to jedna z największych epidemii w Europie i największa w Polsce,

Nie chcę powiedzieć komuno wróć , ale jak widzę brak odpowiedzialności za innych przez ludzi samolubnych to uważam działania władz z 1963 r za uzasadnione .
13926
qwax_
18 marca 2021r. o 18:05
M21W2 napisał(a):

Chyba sobie tę "złotą myśl" powieszę nad łóżkiem.
Z podpisem: "idi.ota idealny" ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
14240
M21W2
18 marca 2021r. o 18:17
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Ale co poczuł? Że jest chory?
Czyli teraz trzeba mu raka życzyć, albo zawału... to może reszta służby zdrowia ruszy... bo Piasek zachorował

Koronawirus w Polsce. Minionej doby liczba zajętych respiratorów wzrosła do 2193.

Aktualnie hospitalizacji z powodu koronawirusa wymaga 21,5 tys. pacjentów.
Mamy tylu co cierpią w szpitalach , żarty na bok , spoważniej człowieku .

18442
PIS-PO-PRL
18 marca 2021r. o 18:21
Sam spoważniej... Człowieku.
Durna rada medyczna przy premierze informuje o nadmiarowej liczbie zgonów spowodowanej zamknięciem służby zdrowia. Ale to chyba foliarze. Trzeba Bernada zapytać, on sie na tym zna.

Ale piasek ma covida... Odwołać planowe zabiegi... Piasek ma covida.

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
18 marca 2021r. o 18:40
PPP nic nie poradzę że prosty przykład zmiany postawy Piaska - byłego antycowidowca i antyszczepionkowca jest zbyt trudny dla Pana do zrozumienia .
Celowo nie podałem liczby zmarłych , dla takich jak Pan cały świat kłamie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy