Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
22258
#Horus nieaktywny
15 kwietnia 2021r. o 7:45
dzięki mnie?
a jaki ja miałem wpływ na to co on ze siebie sam zrobił?

ja mu nakazałem chlanie?
ja go wysłałem doZaręby?
ja mu kazałem oddać dzieciaka do domu dziecka?
ja mu kazałem skłócić się nawet z dawnymi znajomymi?
ja mu kazałem wpieprzać się w życie innych ?

i to ja jestem winny temu że dzisiaj wszyscy go już ''olali''?

jeśli mam być z czegoś dumny to z tego ostatniego...
bo to wielu uchroni od ewentualnych kłopotów i czytania jego chamskich komentarzy na swój temat...

tak...z tego mogę być dumny...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burozielony Pomidor niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 9:23
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):
wrak ...

Też dzięki tobie. Możesz być dumny...

Właśnie, tylko chamidło bez honoru kopie leżącego.
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 9:50
Horus napisał(a): dzięki mnie?
a jaki ja miałem wpływ na to co on ze siebie sam zrobił?

ja mu nakazałem chlanie?
ja go wysłałem doZaręby?
ja mu kazałem oddać dzieciaka do domu dziecka?
ja mu kazałem skłócić się nawet z dawnymi znajomymi?
ja mu kazałem wpieprzać się w życie innych ?

i to ja jestem winny temu że dzisiaj wszyscy go już ''olali''?

jeśli mam być z czegoś dumny to z tego ostatniego...
bo to wielu uchroni od ewentualnych kłopotów i czytania jego chamskich komentarzy na swój temat...

tak...z tego mogę być dumny...;D

Nie zauwazyłeś słowa "Też"?
Po prostu dołożyłeś swój kamyczek (a może i głaz) do obecnego stanu Panny. Ale to tylko moja subiektywna ocena. Możesz się z nią zgodzić lub nie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2021r. o 9:59
Nie jest tak źle Panowie , jeszcze na piwo mam i kilku kumpli z " rampy " . Słucham Vivaldiego i von Betovena , a na Placu Czerwonym Starosty Gabrysiaka zaś te same wypasione fury i ... tłumy spragnionych szczepienia .

Tylko prawda godna jest uwagi .

To kiedy ta rozprawa Parówa ?

Miałeś się zorientować i zadzwonić .

O kant dupy twoje słowo .

Mówiłem już dziesięć lat temu ... może dawniej.

A wracając do sprawy Lucjanie ... unikaj drugiej dawki , a ja tymczasem posłucham sobie jeszcze Rawela ... chamy i prostaki tak mają :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 10:36
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie jest tak źle Panowie ...

Może patrząc z twojej perspektywy to źle nie jest.
Jak dla mnie to zaliczasz ciągły zjazd. Ale jak już pisałem Horusowi. To moja subiektywna ocena.
Jednak wypisywanie na publicznym forum personaliów swoich dzieci to tak i ekshibicjonizm nieco ponad miarę i jest pewnym dzwonkiem alarmowym :|
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2021r. o 11:27
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie jest tak źle Panowie ...

Może patrząc z twojej perspektywy to źle nie jest.
Jak dla mnie to zaliczasz ciągły zjazd. Ale jak już pisałem Horusowi. To moja subiektywna ocena.
Jednak wypisywanie na publicznym forum personaliów swoich dzieci to tak i ekshibicjonizm nieco ponad miarę i jest pewnym dzwonkiem alarmowym :|

Chopie , ja się nie wstydzę swych dzieci . Jedno i drugie , a mam Ich tylko dwójkę ... gwarantuje ... bo czytałem kiedyś , oprócz Bułhakowa Wisłocką i Starowicza całkiem nieźle sobie radzą z tą powaloną rzeczywistością . Ona Czarownica ... i Matka Polka . On miotacz kulą i spec od gadżetów z internetu :D

Subiektywną ocenę moich dzieci i mnie samego zostaw sobie do użytku własnego , albo podziel się z bogiem i celebrytą Bolec.info ... może być publicznie .

Dzieci się nie wstydzę ... czasami tylko tęsknię , ale to Ich życie :)

Dopisane 15.04.2021r. o godz. 11:05:

I dwójka chrzczona nie była , a ufają Stwórcy , jak ja ... to też mogę gwarantować .

Każdy kowalem własnego losu ... i może z tęsknoty zdechnę , ale nie żerują na mnie i czasami kasą się dzielą ... jak mi na piwo brakuje :D

Dopisane 15.04.2021r. o godz. 11:27:

Nie tworzą pozorów Miłości , jak Ich matka ... i pan Starosta Gabrysiak :D

Apokalipsa na całego :D

Dobra idę po piwo i poczekam na telefon od Parówy ... może nabierze ikry ... kto wie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Żółtoszary Lubczyk niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 11:40
Pani Astra i Moderna oraz panowie Pfizer i Johnson wrzucili do miski 1000 cukierków , 10 z nich jest zatrute .Czy poczęstujecie się jednym ?
~~Niebieskoszary Rozpław niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 11:58
~Żółtoszary Lubczyk napisał(a): Pani Astra i Moderna oraz panowie Pfizer i Johnson wrzucili do miski 1000 cukierków , 10 z nich jest zatrute .Czy poczęstujecie się jednym ?

wraz z nowymi dostawami ilość zatrutych cukierków będzie się zwiększać

tu się jeden (kolejny) poczęstował i źle trafił https://www.facebook.com/GazetaJaroslawska/photos/a.893668990765440/2262831457182513
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza