~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Nie jest tak źle Panowie ...
Może patrząc z twojej perspektywy to źle nie jest.
Jak dla mnie to zaliczasz ciągły zjazd. Ale jak już pisałem Horusowi. To moja subiektywna ocena.
Jednak wypisywanie na publicznym forum personaliów swoich dzieci to tak i ekshibicjonizm nieco ponad miarę i jest pewnym dzwonkiem alarmowym :|
Chopie , ja się nie wstydzę swych dzieci . Jedno i drugie , a mam Ich tylko dwójkę ... gwarantuje ... bo czytałem kiedyś , oprócz Bułhakowa Wisłocką i Starowicza całkiem nieźle sobie radzą z tą powaloną rzeczywistością . Ona Czarownica ... i Matka Polka . On miotacz kulą i spec od gadżetów z internetu :D
Subiektywną ocenę moich dzieci i mnie samego zostaw sobie do użytku własnego , albo podziel się z bogiem i celebrytą Bolec.info ... może być publicznie .
Dzieci się nie wstydzę ... czasami tylko tęsknię , ale to Ich życie :)
Dopisane 15.04.2021r. o godz. 11:05:
I dwójka chrzczona nie była , a ufają Stwórcy , jak ja ... to też mogę gwarantować .
Każdy kowalem własnego losu ... i może z tęsknoty zdechnę , ale nie żerują na mnie i czasami kasą się dzielą ... jak mi na piwo brakuje :D
Dopisane 15.04.2021r. o godz. 11:27:
Nie tworzą pozorów Miłości , jak Ich matka ... i pan Starosta Gabrysiak :D
Apokalipsa na całego :D
Dobra idę po piwo i poczekam na telefon od Parówy ... może nabierze ikry ... kto wie :D